Politiet bekymret: Sabrina forsvundet i et døgn efter bytur

Den unge kvinde sidst set på Troubadouren i Esbjerg tidligt søndag morgen

Sabrina Bertelsen. Privatfoto
Sabrina Bertelsen. Privatfoto
Følg Krimi

SIDSTE: Sabrina er fundet i god behold, oplyser politiet på Twitter

Ved du noget? Mail 1224@eb.dk eller sms/mms 1224 til alm. takst

Politiet i Syd og Sønderjylland efterlyser nu en ung kvinde, som har været forsvundet siden tidligt søndag morgen efter en bytur i Esbjerg.

- Hun plejer altid at komme hjem efter disse byturer. Så vi er da bekymrede,  når hun nu har været væk i et helt døgn, siger vagtchef Søren Strægaard til Ekstra Bladet.

Sabrina Berntsen  blev sidst set på værtshuset Troubadouren i Jyllandsgade i Esbjerg ved firetiden søndag morgen. Det var hendes kæreste, som så hende der. Hun virkede i følge politiets oplysninger en del beruset.

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
 

Efterforsker alle retninger
- Lige nu aner vi ikke, hvad der kan være sket med hende. Hun kan have været udsat for en forbrydelse eller en ulykke eller noget andet. Vi efterforsker i alle retninger, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Ingen har tilsyneladende set Sabrina Berntsen efter klokken 04.00 og politiet vil gerne i kontakt med eventuelle vidner.

- Familie og venner har været ude at lede efter hende og der er en person på kvindens bopæl, hvis hun skulle vende hjem. Vi har patruljer ude at lede nu, siger Søren Strægaard til Ekstra Bladet.

Sabrina Bertelsen er 160 cm. høj og har langt mørkt hår. Hun bærer briller og havde en mørn jakke og en sort top samt cowboybukser på, da hun forsvandt.

Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+