Politiet efter fire personer blev ramt af æg fra sort BMW: Kontakt os med det samme

- Hvis man har hørt nogen prale om det her, så må man meget gerne give os et opkald, lyder meldingen fra politiet

Dorte Bjelke Thomsen er glad for, at hun ikke blev ramt i hovedet, siger hun til Ekstra Bladet. Privatfoto
Dorte Bjelke Thomsen er glad for, at hun ikke blev ramt i hovedet, siger hun til Ekstra Bladet. Privatfoto

En kvindelig kondiløber måtte søndag klokken 16.00 søge tilflugt i en skov, efter at hun blev ramt af halvkogte æg, som blev kastet fra en sort BMW, der kørte forbi hende på Boserupvej vest for Roskilde.

- Når jeg ser skaden på min arm, så er jeg glad for, at jeg ikke blev ramt i hovedet, sagde Dorte Bjelke Thomsen til Ekstra Bladet i går, efter hun havde haft den voldsomme oplevelse på sin løbetur.

Midt- og Vestsjællands Politi fortæller over for Ekstra Bladet, at man søndag har modtaget fire anmeldelser, om folk der er har fået kastet æg på sig.

- Vi har fået de fire anmeldelser inden for en ret kort periode. De er kommet fra 15.44 og frem til 19.39, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvindelig kondiløber ramt af æg fra sort BMW: Skjulte sig i skoven

Også den 25-årige Jesper Hansen blev ramt af et æg søndag eftermiddag.

- Jeg var ude at gå en tur og var på vej ind mod byen. På vej op ad bakken ved rensningsanlægget kommer de kørende med høj fart. Jeg blev lidt bange og hoppede ind i græsset. En i bilen rakte overkroppen ud af vinduet og tyrede ægget lige i maven på mig, siger Jesper Hansen, som anslår, at den sorte bil kørte mindst 140 km/t.

Jesper Hansen fortalte i går, at han havde tre lag tøj på. Alligevel fik han et stort rødt mærke på sin mave.

Jesper Hansen blev i går ramt af et halvkogt æg. Foto: Privat
Jesper Hansen blev i går ramt af et halvkogt æg. Foto: Privat

Politiet fortalte i går, at man kørte rundt i området for at lede efter den sorte bil. Men her mandag morgen oplyser de, at man endnu ikke har haft held med sig.

Politi efterforsker mystisk sag om æggekastere: Flere personer ramt

- Vi har ikke anholdt nogen i forbindelse med de mange æggekast. Vi har heller ikke så meget at gå efter lige nu. Vores opfordring er, at hvis man bliver udsat for det her, så skal man kontakte politiet med det samme, så vi kan rykke ud. Så er der større chance for, at vi får fat i bilen, siger Martin Bjerregaard og kommer med en yderligere opfordring:

- Hvis man hører nogen prale med, at de har kastet æg, så vil vi gerne have, at de giver os et tip, siger han.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på 114.