Politiet efter påkørsel af niårig dreng: - Vi mangler vidner

Ingen vidner har meldt sig i forbindelse med påkørslen af en lille dreng i Svendborg

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Det står stadig uklart, hvorfor en niårig dreng fra Svendborg blev fundet bevidstløs og hårdt kvæstet på Mølmarksvej ud for Hesselbjerg i Svendborg tirsdag morgen.

Det fortæller vagtchef i Fyns Politi Lars Thede til Ekstra Bladet.

- Ingen vidner har meldt sig, hvilket er underligt, fordi vejen er forholdsvis befærdet i myldretiden, hvor ulykken er sket, siger vagtchefen.

Han fortæller, at den lille dreng stadig ikke kan huske noget i forbindelse med ulykken. Han blev fundet bevidstløs på fortovet.

- Han har formentligt krydset vejen, hvor han er blevet ramt. Vi har en ide om, hvor og hvordan, men det vil jeg ikke komme ind på. Lige nu vil vi gerne have alle, der har set noget, til at kontakte os, siger vagtchefen.

Den niårige dreng havde mørkt tøj på og skoletaske, da han blev påkørt af bilen.

- Hans skoletaske har skrammer som følge af påkørslen - men ikke noget som viser, hvilken farve bilen havde. Hans tøj har ikke umiddelbart skader, men det bliver undersøgt for spor, siger vagtchefen.

- I er sikre på, at han er blevet ramt af et køretøj?

- Lægerne og vores vurdering er, at han er blevet ramt af et køretøj med høj energi. Enten en bil eller en knallert, siger vagtchefen.

Da politiet og ambulance blev tilkaldt tirsdag morgen, troede man i første omgang, at den niårige dreng havde fået et epileptisk anfald. Men da han blev undersøgt på Odense Universitetshospital, kunne lægerne konstatere, at han havde brækket ben, skuldre og hofter, og at han ikke lider af epilepsi.

- Han har fået nogle rigtig grimme brud, som indikerer, at han er blevet påkørt, siger vagtchefen.

Ulykken skete forud for klokken 7.27, hvor drengen blev fundet. Han blev fundet på den østlige vejside på fortovet ved vejen.

Fyns Politi kan kontaktes på 114.