Annonce:
Annonce:

Politiet efter stenkast: Vi har intet at gå efter endnu

Politiet håber, at hjælp fra offentligheden og DNA-undersøgelser af den op til 40 kilo tunge sten, kan pege dem i retning af gerningsmanden

Stenen er endnu ikke blevet vejet, men en vagtchef har over for Ekstra Bladet vurderet

Foto: Fyns Politi
Stenen er endnu ikke blevet vejet, men en vagtchef har over for Ekstra Bladet vurderet Foto: Fyns Politi
Annonce:
Følg Krimi

Trods flere henvendelser fra borgere i sagen om en op til 40 kilo tung sten, der lørdag nat blev kastet ned mod en bil på Fynske Motorvej, er politiet fortsat på bar bund i sagen.

- Vi har fået flere henvendelser i sagen, men intet har givet os konkrete mistænkte eller information, som har givet anledning til efterforskningsskridt på nuværende tidspunkt, siger Lars Christian Thede, politikommissær ved Fyns Politi.

Området omkring motorvejsbroen Spedsbjergvej vest for Odense, hvor stenen blev kastet fra, er i dag blevet gennemsøgt af både hunde og droner, fortæller politikommissæren.

- Vi blev færdige med undersøgelserne derude kl. 15, men mig bekendt har vi ikke fundet andre spor end stenen, der nu skal DNA-undersøges. Det håber vi kan hjælpe os videre.
Artiklen fortsætter under billedet.

Stenen skal nu undersøges for DNA-spor, hvorfor den er lagt i en speciel pose. Foto: Fyns Politi
Stenen skal nu undersøges for DNA-spor, hvorfor den er lagt i en speciel pose. Foto: Fyns Politi
 

Annonce:

Kan være transporteret
Stenen, der kunne have været dødelig, havde den ramt anderledes, mener politiet ikke er blevet båret, men kørt op til motorvejsbroen.

- Stenen er så tung, så det er ikke en, man har lyst til at slæbe særlig langt. Derfor tror vi, at den er blevet transporteret derop. Samtidig kan vi se, at stenen er ensfarvet, så det betyder for mig at se, at det ikke er en, der har ligget i naturen, men har været opbevaret på samme måde i et stykke tid.

- Det ser derfor ikke ud til, at det er en sten, man pludselig er faldet over derude. Det kunne tyde på, at det har været planlagt, siger Lars Christian Thede.

Intet signalement
Stenen landede på vejen, hvor en lastbil påkørte den, men hverken lastbilchaufføren, eller den personbil, der nær var blevet ramt af den, har kunnet give et signalement af nogen på broen.

40 kilo tung sten kastet ned på biler fra motorvejsbro

Politiet håber derfor på offentlighedens hjælp, hvis sagen skal opklares, fortæller politikommissæren.

Annonce:

- Vi vil selvfølgelig for alt i verden gerne opklare denne alvorlige sag, så vi vil meget gerne have hjælp fra folk, der kan henlede opmærksomheden på de her personer. Måske har man en konkret mistanke til nogen, måske har man en ide om, hvor stenen er kommet fra, eller har set den blive fragtet ud til broen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: