Politiet efterforskede mistænkeligt dødsfald

En 41-årig kvinde er søndag fundet død i Vejle. Politiet efterforskede sagen, men melder nu, at der ikke er mistanke om, at der er sket en forbrydelse

Der er ikke mistanke om, at der er sket en forbrydelse. Sådan skriver Sydøstjyllands Politi klokken 21.17 søndag aften på Twitter, efter at en 41-årig kvinde tidligere på dagen blev fundet død på en adresse i Skovgade i Vejle.

'Vi er nu færdige i Skovgade i Vejle og afspærringen er ophævet. Dødsårsagen er endnu ikke endelig klarlagt, men vi mistænker ikke at der ligger en forbrydelse bag,' skriver politiet.

Artiklen fortsætter efter tweetet ...

Undersøgte 'omstændigheder'
Tidligere søndag meldte politiet ud på det sociale medie, at en kvinde var fundet død 'under omstændigheder som gør at vi undersøger forholdet nærmere'.

Her oplyste de også, at kvindens pårørende er blevet underrettet.

'Politiet arbejder i øjeblikket på en adresse i Skovgade i Vejle. En 41-årig kvinde er fundet død under omstændigheder som gør at vi undersøger forholdet nærmere. De pårørende er underrettet. Vi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen,' skrev de.

Artiklen fortsætter efter tweetet ...

Familien var bekymret
Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jesper Brian Jensen fortalte til Ekstra Bladet, at politiet fik anmeldelsen klokken 14.06.

- Kvindens familie var bekymret for hende, fordi hun ikke havde givet lyd fra sig, og de ikke kunne komme i kontakt med hende. Så vi kørte derud og skaffede os adgang, sagde Jesper Brian Jensen.

- Vi har en retsmediciner derude lige nu for at fastslå dødsårsagen, fortsatte vagtchefen, som ikke kunne komme nærmere ind på, hvilke omstændigheder der fik politiet til at undersøge dødsfaldet nærmere.