Annonce:
Annonce:

Politiet: Efterforskning tyder på drab og selvmord

Foreløbig er der intet, der tyder på, at andre end afdøde har været involveret i forbindelse med dødsfaldene på to børn og en kvinde

En kvinde og hendes to børn er søndag eftermiddag fundet døde i Vejrumbro. Det drejer sig om en kvinde på 49-årig og to børn på 11 og 14 år

Annonce:
Følg Krimi

Klokken 14.26 søndag 22. januar fik politiet en en anmeldelse om nogle mistænkelige dødsfald på en adresse i Vejrumbro øst for Viborg. Politiet fandt herefter en 49-årig kvinde og hendes to børn på 11 og 14 år, der alle tre var afgået ved døden.

Det var en bekendt af familien, der fandt de afdøde og slog alarm, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har hele dagen arbejdet i området med hundepatruljer og kriminalteknikere, hvor de har forsøgt at klarlægge omstændighederne ved dødsfaldet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

 

Efterforskning fortsætter
Politiets foreløbige efterforskning tyder på, at der ikke har været andre end kvinden og hendes to børn involveret i forbindelse med dødsfaldene.

Annonce:

- Vi er altid meget forsigtige med at konkludere noget for tidligt, så vi efterforsker sagen som enhver anden drabssag, hvor vi kigger i flere retninger.

- Vores foreløbige efterforskning tyder på, at kvinden formentlig har dræbt de to børn for derefter formodentlig at slå sig selv ihjel, men vi efterforsker som nævnt fortsat i flere retninger. fortæller vicepolitiinspektør Jim Hansen, der er leder af den centrale efterforskningsafdeling hos Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under faktaboksen ...

Søg hjælp

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. 

  • Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning på telefon 70 201 201 alle årets dage kl. 11-05.
  • Du kan skrive til Livsliniens mailrådgivning på skrivdet.dk
  • Du kan kontakte Livsliniens chatrådgivning mandag og torsdag kl. 17-21 samt lørdag og søndag kl. 13-17.
  • Du kan benytte Livsliniens selvhjælpsprogram, SOS, der er rettet mod at hjælpe personer med selvmordstanker.

Kilde: Livslinien

En stor del af Østervangsvej i Vejrumbro er fortsat afspærret, mens politiet arbejder på stedet. Politiet kan ikke oplyse, hvor længe undersøgelserne vil stå på, men politiet slår fast, at de også mandag vil være til stede i området.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tryghedsskabende indsats

Annonce:

Politiet vil i morgen også være massivt til stede i området for at tage hånd om den utryghed, der lokalt kan være i forbindelse med en sag af denne karakter. Lokalpolitiet i Viborg vil derfor tage initiativ til et møde mandag for beboerne i Vejrumbro.

- Det er naturligvis en sag, der påvirker og ryster et lille lokalsamfund dybt. Derfor vil vi i samarbejde med lokale kræfter arrangere et møde for byens beboere, hvor også vi fra politiet vil være til stede.

- Vores efterforskere arbejder intensivt på at få afdækket omstændighederne omkring de tre dødsfald, og selvfølgelig kan vi ikke fortælle om detaljer i efterforskningen, men vi vil alligevel kunne give de berørte borgere nogle svar og også kunne hjælpe med at komme eventuelle falske rygter til livs, siger vicepolitiinspektør Christian Toftemark i pressemeddelelsen.

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke flere kommentarer til efterforskningen.

De nærmeste pårørende til de afdøde er underrettet.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: