Politiet efterlyser Emma

Forsvunden 53-årige københavner kan være i hjælpeløs tilstand, frygter politiet og hendes familie

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at opspore den forsvundne, 53-årige københavner Emma, som ikke er set siden onsdag. Foto: Politifoto
Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at opspore den forsvundne, 53-årige københavner Emma, som ikke er set siden onsdag. Foto: Politifoto

Har du oplysninger om, hvor den forsvundne Emma befinder sig, så kontakt os. Sms/mms (alm. takst), eller mail til 1224@eb.dk.

Har du brug for hjælp, Emma?

Det spørgsmål stiller den forsvundne 53-årige kvindes familie sig selv, og i går valgte Københavns Politi at bede offentligheden om assistance til at finde hende.

Den mørkblonde single-københavner forlod onsdag sin lejlighed i Peter Sabroesgade i København. Siden har hun ikke været i kontakt med sine nærmeste pårørende, og de socialrådgivere, der er i berøring med hende.

- Problemet er, at hun ikke har sine insulin-præparater med sig, og at hun måske ikke selv er i stand til at vurdere, om hun har brug for andres hjælp eller ej. Vi vil gerne have vished for, at det ikke er tilfældet, siger Thomas Tarpgaard, vagtchef i Københavns Politi.

Emma er ikke farlig
Thomas Tarpgaard oplyser, at politiet og familien indtil videre farer forsigtigt frem og blandt andet holder kvindens efternavn tilbage.

- Hun er ikke farlig, og der er heller ikke noget, der tyder på, at hun er suicidal. Men hun er ikke dukket op hos den del af sin familie, som hun kunne finde på at opsøge. Vi har simpelt hen ingen steder at lede, siger vagtchefen.

Emma er 1,58 meter høj og kraftig af bygning.

Københavns Politiet beder folk med oplysninger om hende ringe til alarmcentralen på telefon 114.

Ekstra Bladet har talt med Københavns Politi søndag morgen, og Emma er stadig forsvundet.