Politiet efterlyser farlig gerningsmand

Efterlyses i sag om skyderi på Nørrebro nytårsaften i fjor

26-årige Ünal Harmankaya beskrives som to meter høj og kort mørkt hår. Han var iført blå træningstrøje med hvid lynlås foran og hvide joggingbukser og sorte strømper. 
Foto: Politiet
26-årige Ünal Harmankaya beskrives som to meter høj og kort mørkt hår. Han var iført blå træningstrøje med hvid lynlås foran og hvide joggingbukser og sorte strømper. Foto: Politiet

Ved du noget eller har kendskab til sagen, så tip os på sms og mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Politiet efterlyser nu den 26-årige Ünal Harmankaya, der beskrives som farlig.

Det sker, efter at han i dag med nød og næppe undgik at blive anholdt, da politiet i formiddags troppede op ved hans adresse - netop med det formål at sætte ham fast.

- Han mistænkes for at stå bag et skyderi i Sjællandsgade på Nørrebro 31. december i fjor, fortæller Steffen Th. Steffensen, efterforskningsleder, Københavns Politi.

Anmeldelse om skyderi: Politiet finder patronhylster

Her blev der skudt mod en gruppe, der tilsyneladende skød igen, fortæller han.

- Jeg ved ikke, hvad den episode gik ud på, men manden, vi efterlyser, er ikke registreret bandemedlem, fortæller Steffen Th. Steffensen.

Politiet var massivt til stede ved Sjællandsgade, da der her blev anmeldt skyderi 31. december.
Politiet var massivt til stede ved Sjællandsgade, da der her blev anmeldt skyderi 31. december.

Ved dagens aktion forsøgte vi at anholde ham på hans bopæl i Hvidovre. Men han har formentlig opdaget noget, og derfor stukket af. Muligvis på strømpesokker, fortæller efterforskningslederen.

Den 26-årige er kendt for lidt af hvert. Blandt andet narko og lignende.

- Jeg opfordrer ham til at melde sig selv. Det vil være det nemmeste for alle parter, siger Steffen Th. Steffensen.

Han antages at være bevæbnet og farlig, og såfremt man har oplysninger om Ünal Harmenkaya, bedes man IKKE selv forsøge at pågribe ham, men ringe til Københavns Politi på 114/112.

Han beskrives som: To meter høj og kort mørkt hår. Han var iført blå træningstrøje med hvid lynlås foran og hvide joggingbukser og sorte strømper. Han undløb uden sko.