Politiet efterlyser farlig mand

Københavns Vestegns Politi efterlyser en 49-årig mand, der er kendt for at være hovedmanden bag et af danmarkshistoriens største røverier

Politiet efterlyser den 49-årige Tayeb Si M'Rabet, der blandt andet står bag et af danmarkshistoriens største røverier. Foto: Københavns Vestegns Politi
Politiet efterlyser den 49-årige Tayeb Si M'Rabet, der blandt andet står bag et af danmarkshistoriens største røverier. Foto: Københavns Vestegns Politi
Følg Krimi

Den 49-årige Tayeb Si M'Rabet efterlyses nu af Københavns Vestegns Politi, da han angiveligt opholder sig i Danmark, selvom han er udvist for bestandig.

Han er kendt for at være en af hovedmændene bag et af de største røverier i Danmarks historie. Nu er Tayeb Si M'Rabet dog tilbage i Danmark trods sin udvisningsdom, og derfor efterlyser politiet ham.

Københavns Vestegns Politi skriver i en pressemeddelelse, at de efterlyser 49-årige Tayeb Si M'Rabet, og politiet har samtidig offentliggjort et billede af ham i håb om at få fanget Tayeb Si M´Rabet.

Tayeb Si M'Rabet er tidligere blevet dømt for flere røverier i den grove afdeling i Danmark.

Blandt andet var Tayeb Si M'Rabet som tidligere nævnt en af hovedmændene bag det største røveri, hvor han sammen med en række andre plyndrede Dansk Værdihåndtering for mindst 62 millioner kroner.

Gerningsmændene blev tilbage i 2010 tilsammen idømt en fængselsdom på 100 år.

Politiet opfordrer til, at man ikke selv tager kontakt til Tayeb Si M'Rabet, hvis man ser ham. I stedet bedes man ringe til politiet på 112.

Man kan også kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 43861448, hvis man har oplysninger om mandens færden eller generelt bare har yderligere oplysninger i sagen.

BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+