Annonce:
Annonce:

Politiet efterlyser serie-bedrager

Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi søger hjælp i befolkningen til at identificere en serie-bedrager, der udgiver sig for at være bank-ansat

Politiet har ikke kunnet identificere manden på billedet, og derfor spørg de befolkningen om hjælp Foto: Politifoto.
Politiet har ikke kunnet identificere manden på billedet, og derfor spørg de befolkningen om hjælp Foto: Politifoto.
Annonce:
Følg Krimi

Bank-bedrageren har huseret på Sjælland i august og september, og nu efterspørger politiet hjælp fra befolkningen til at identificere gerningsmanden.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Politifoto.
Foto: Politifoto.

Fremgangsmåde
Gerningsmanden kontakter målrettet ældre borgere og udgiver sig for at være ansat i borgerens bank.

Han påstår, at nogen er i gang med at trække penge fra borgerens konto, og at han derfor vil komme forbi og hente betalingskortet, så banken kan få transaktionen standset.

Annonce:

'Bankerne arbejder ikke på denne måde, og bankerne vil aldrig sende medarbejdere ud for at afhente borgeres betalingskort, ligesom de heller aldrig vil bede borgerene om at oplyse deres kode til betalingskortet. Det er derfor vigtigt, at hvis du bliver kontaktet af personer, der forsøger at få oplysninger om betalingskort og koder, skal du ikke  give oplysningerne, men i stedet kontakte politiet med det samme.', udtaler vicepolitiinspektør Lars Steffensen.

Det er et svindelnummer, som gerningsmanden har begået i Slagelse, Næstved, Haslev, Rønnede, Vordingborg, Nykøbing Falster og Sakskøbing.

'Vi ser med stor alvor på disse sager, bl.a. fordi ofrene ofte er sårbare borgere. I den sammenhæng er det afgørende, at man uanset alder kan føle sig tryg i eget hjem', udtaler vicepolitiinspektøren i pressemeddelelsen.

Signalement
Gerningsmanden beskrives som: Mand, 25-35 år, ca. 180 - 185 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, mørkt fuldskæg, tatovering på venstre hånd. Han har ved flere lejligheder været iført lyse bukser og hvid skjorte (se også billeder).

Hvis du kan hjælpe med at identificere gerningsmanden, eller hvis du har andre oplysninger i sagen, kan du kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på tlf. 1-1-4.

Foto: Politifoto.
Foto: Politifoto.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

En 30-årig dansk kvinde er blevet fundet dræbt i et køleskab i Frankrig. Hør mere om sagen i 'Afhørt' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: