Politiet efterlyser vidner til dødsulykke

En 26-årig mand afgik ved døden søndag efter, han kørte ind i et hus i Farsø. Politiet ved stadig ikke, hvorfor ulykken skete

Den 26-årige bilist var fra lokalområdet i Vesthimmerland, og søndag var der tændt lys og lagt blomster på ulykkesstedet. (Foto: Rene Schütze)
Den 26-årige bilist var fra lokalområdet i Vesthimmerland, og søndag var der tændt lys og lagt blomster på ulykkesstedet. (Foto: Rene Schütze)

Natten til søndag bragede en 26-årig mandlig bilist ind i et hus på Søndergade i Farsø i Nordjylland. Den 26-årige mand afgik ved døden senere på natten.

Indtil videre har politiet ikke et klart billede af, hvad der gik forud for ulykken, og det får dem nu til at efterlyse vidner.

Det fortæller politikommissær Jørgen Nielsen til Ekstra Bladet.

- Det gør vi for at få en forklaring på, hvad der er sket. Vi har ikke nogen vidner, der har set det, og derfor kan vi kun gisne om, hvad der er sket.

Krimi 26-årig omkom: Kørte mod et hus

Den 26-årige bilist var fra lokalområdet i Vesthimmerland, og søndag var der tændt lys og lagt blomster på ulykkesstedet. (Foto: Rene Schütze) Krimi Kørte ind i Esters hus og døde: Det er forfærdeligt!

- Lige nu kan vi derfor kun gisne om hvorvidt, han er faldet i søvn, der har været glat, om han har kørt meget, meget stærkt. Vi kan kun gætte på, om det har været en undvigemanøvre, fordi en er kørt ud fra en sidevej, eller om en hund er løbet over vejen eller lignende, siger Jørgen Nielsen.

Ulykken skete natten til søndag omkring klokken 01.30.

- Hvis nu der er nogen, der har set det, og ved, hvad der er sket, så hører vi meget gerne fra dem.

Jørgen Nielsen oplyser samtidig, at man stadig afventer svar på blandt andet end blodprøve, der skal vise, om den 26-årige mand var spirituspåvirket

Husets beboer stærkt rystet

Ekstra Bladet har tidligere talt med Ester Jørgensen, der bor i huset, som blev påkørt. Både hun og hendes mand blev vækket af et brag og en rystelse, der forplantede sig i det gule murstenshus, da bilen ramte.

Hun løb efterfølgende ud på vejen for at se, hvad der er sket.

- Jeg løber ud og ser, at der holder en bil på vejen. Den unge mand ligger inde i bilen og klager over, at han ondt i maven, forklarede Ester Jørgensen, der var første person på ulykkesstedet, i søndags.

Andre beboere hurtigt kom dog til og ydede førstehjælp, men det var desværre ikke nok, til at redde den unge mand, der var fra lokalområdet.

- Det er ganske forfærdeligt. Nu er der en masse blomster og lys uden for vores hus. Mine tanker går til hans familie, lød det fra Ester.