Annonce:
Annonce:

Politiet efterlyste 14-årig pige - hun er nu fundet igen

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyste 14-årig pige fra Korsør

Annonce:
Følg Krimi

Opdatering 15.30: Politiet oplyser, at den 14-årige pige nu igen er blevet fundet og genforenet med sin familie. Nedenstående efterlysning er derfor ikke længere aktuel.

Politiet efterlyser lige nu den 14-årige Alexandra Rasmussen, der i lørdags tog en bus fra Korsør til Slagelse.

Det bekræfter vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi over for Ekstra Bladet.

- Hun er sidst blevet set i lørdags. Men vi frygter ikke, at der er sket noget. Vi leder efter hende i den henseende, at hun ikke er taget derhen, hvor hun har fortalt sin mor, at hun er taget hen, siger vagtchefen.

Ifølge politiet fortalte pigen sin mor, at hun skulle besøge nogle veninder, men da hun ikke dukkede op der, kontaktede pigens mor derfor Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag aften klokken 21.00 for at få hende efterlyst.

Men politiet mener ikke, at pigen har været udsat for en forbrydelse.

- Vi har en formodning om, at hun er sammen med en kæreste. Så vi frygter faktisk ikke, at der er sket hende noget, men vi hører jo meget gerne fra hende alligevel. Hun er kun 14 år, siger vagtchefen.

Alexandra er 140 cm. høj, og almindelig af bygning. Hun har mørkt/rødt farvet hår. Hun var iklædt en sort strikkehue, en sort tynd jakke, en hvid t-shirt med motiv, sorte jeans med to huller på hvert knæ, sorte sko med hvidt motiv, sort skulder taske.

Hun blev sidst set i Korsør Centrum d. 13.01.2018, kl. 22.25.

Politiet kan kontaktes på 114.

Opdatering 15.30: Politiet oplyser, at den 14-årige pige nu igen er blevet fundet og genforenet med sin familie. Ovenstående efterlysning er derfor ikke længere aktuel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: