Politiet er stærkt bekymrede: Har du set Robbin?

Politiet leder efter 32-årige Robbin, som er forsvundet fra psykiatrisk hospital uden tøj på

Opdatering: Robbin er fundet. Frysende. Men ellers i god behold. Det oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

Hjælp politiet med at finde 32-årige Robbin, som i nat løb væk fra psykiatrisk hospital i Vordingborg uden tøj på. Sådan lyder appellen fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi tidligt tirsdag morgen, efter de igennem hele natten har ledt efter manden uden held.

- Vi er stærkt bekymrede. Han har været væk hele natten, hvor temperaturerne kun har lydt på tre graders varme, og han har ikke noget tøj på, siger vagtchefen ved politiet, Jan Nielsen.

Robbin forsvandt fra hospitalet omkring klokken 00:30 og blev sidst set i området omkring Voldgade-Algade i Vordingborg.

Politiet har siden ledt efter Robbin med mandskab, hunde og droner, men det er endnu ikke lykkes dem at finde ham.

Derfor opfordrer de nu offentligheden om hjælp.

Robbin er hverken farlig overfor andre eller sig selv, men på grund af hans tilstand, manglende tøj og de kolde temperaturer, vil politiet meget gerne finde ham.

- Vi har sat alt ind for at finde ham. Klokken syv, når vi får nyt personale på, vil vi revurdere, hvad vi gør. Men noget skal gøres, for vi skal finde ham, siger vagtchefen.

Robbin bliver beskrevet som en mand på mellem 175 og 180 centimeter høj. Han er almindelig af bygning, har kort sort hår, og så har han ikke noget tøj på.