Politiet: Flugtkonge fortsat på fri fod

Politiet efterlyser på andet døgn den flygtede fange Brian Bo Larsen

(Politifoto)
(Politifoto)

Brian Bo Larsen er fortsat på fri fod søndag morgen, selv om politiet i det seneste døgn har ledt intensivt efter den flygtede fange.

Det oplyser vagtchef Kim Svenningsen fra Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

- Vi har modtaget henvendelser, og vi har også nogle spor at gå efter, men han er endnu ikke anholdt, siger vagtchef Kim Svenningsen, der opfordrer til, at man kontakter politiet, hvis man ser flugtfangen.

- I tilfælde af, at man observerer ham, så skal man kontakte politiet. Man skal ikke selv forsøge at pågribe ham, lyder det fra Kim Svenningsen.

Brian Bo Larsen flygtede natten til lørdag fra statsfængslet i Vridsløselille ved hjælp af klingen fra en nedstryger og to rebstiger.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Brian Bo Larsen dermed 22 flugter på sit kriminelle cv. Flere gange er det lykkedes ham at stikke af fra fængslet i Vridsløselille.

Politiets nyeste billeder af Brian Bo larsen, der flygtede fra Vridsløselille i nat. Krimi Flugtkongens opskrift: Sådan gjorde han

Den mest spektakulære flugt var tilbage i 1995, hvor Brian Bo Larsen sammen med 11 andre stak af fra Vridsløselille, da en gummiged bragede ind i ringmuren på fængslet og slog et stort hul i muren.

I 2004 flygtede Brian Bo Larsen også fra Vridsløselille. Det skete i en container til blade. Larsen havde fået til opgave at fylde containeren med blade, men han hoppede også selv op i den.

En truckfører kørte containere uden for fængslet for at tømme den, og føreren opdagede da, at Larsen også lå i beholderen. Truckføreren forsøgte uden held at stoppe fangen.

Brian Bo Larsen afsoner ifølge politiet en dom på syv års fængsel for væbnet røveri.

Tidligere foto af Brian Bo Larsen, der er på flugt igen. Han er stukket af mere end 20 gange fra fængslerne. (politifoto) Krimi Flugtkonge flygtet fra Vridsløselille