Politiet går ud med alvorlig advarsel: 15-årig stadig i koma

To teenagedrenge indtog et livsfarligt stof i fredags

SENESTE: Nu ved politiet, hvilket stof de unge tog

En 15-årig dreng er fortsat i koma efter at have taget et meget stærkt og livsfarligt stof, som blev solgt i Haslev i fredags. En anden 15-årig er uden for livsfare.

Det oplyser politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi her til morgen til DR Sjælland.

De unge blev akut indlagt efter at have indtaget stoffet, og det fik i går politiet til at advare om, at der var farlige stoffer i omløb i Haslev.

15-årig i koma: Gerningsmand bag farligt stof anholdt

15-årig i koma: Politiet advarer mod farligt stof

Og den advarsel gælder stadig, siger Kim Kliver til DR Sjælland:

- Hvis man har købt stof i fredags, skal man lade være at indtage det. Det er farligt, for det er meget stærkt, og man kan rent faktisk dø af det.

Politiet anholdt i aftes en yngre mand, der erkendte, at det var ham, der havde solgt det amfetamin-lignende stof.

- Vi har løsladt den unge mand igen efter afhøringen. Vi fortsætter efterforskningen, og kan derfor ikke udtale os yderligere på nuværende tidspunkt, fortæller Kim Kliver til Ekstra Bladet.

Den anholdte er fra lokal-området, og politiet hører meget gerne fra alle, der har kendskab til sælgeren eller sagen i det hele taget, siger Kim Kliver til DR Sjælland:

- Vi har brug for alle de oplysninger, vi kan få, for at få klarlagt, hvem det er der har været involveret i de her ulovlige aktiviteter, så vi kan få fat i de personer og i lige så høj grad i eventuelt yderligere stof med den høje koncentration.