Politiet glemte torso-foto af Kim Wall på Madsens raketværksted

Mappe med billede af torso lå uden opsyn på Peter Madsens værksted tilbage i august

Politiet glemte torso-foto af Kim Wall på Madsens raketværksted

I forbindelse med efterforskningen af Kim Wall-sagen glemte politiets efterforskere en mappe med billeder af Kim Walls torso ude på Peter Madsens værksted.

Det bekræfter Jens Møller, chef for afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Mappen indeholdt billeder af Kim Walls torso og de effekter, der havde været påspændt torsoen i forsøget på at tyngde det ned.

- Det er meget beklageligt, at vi glemte mappen, da vi forlod stedet, siger Jens Møller.

Reddede Madsen om bord på båd: Her var hans første ord

De to praktikanter på værkstedet, der overværede ransagningen, kontaktede kort efter politiet, der straks hentede mappen. Mappen lå på værkstedet i et par timer.

- Vi er naturligvis kede af hændelsen, og har på dagen beklaget overfor de tilstedeværende, ligesom jeg efter at hændelsen er omtalt i pressen, med beklagelse har orienteret Kims Walls pårørende, siger Jens Møller.

Hændelsen blev på dagen den 31. August dokumenteret i en politirapport, som siden da har fulgt sagen.

- Vi har hørt rygter om, at indholdet af mappen kan være blevet blevet affotograferet, og det er vi naturligvis bekymrede over. Vi har dog ikke konstateret, at der er offentliggjort sådanne foto, siger Jens Møller.

- Jeg vil dog henlede opmærksomheden på, at det vil være stærkt uetisk at bringe sådanne billeder, hvis de findes, samt at det derudover vil være en overtrædelse af straffeloven at vise billederne, tilføjer Jens Møller.

Spartansk og gældsat: Her boede Peter Madsen