Politiet gør hash-fund efter bizarre uheld på villavej

To biler er her til eftermiddag kørt ind i to parkerede biler på en villavej. Kort derfra fandt politiet en taske med hash

Politiet gør hash-fund efter bizarre uheld på villavej

Hvad der lyder som noget fra en Monty Python-film har her til eftermiddag udspillet sig i en forstad til København, hvor politiet har noteret fire beskadigede biler og fundet i alt 12 kilo hash.

- Vi ved ikke, hvad der præcis er sket, men jeg kan fortælle, hvad vi på nuværende tidspunkt mener, der er foregået. En mand og en kvinde kommer op at skændes, muligvis nogle husspektakler, og de tager hver deres bil og kører fra stedet.

- De kører dog i samme retning efter hinanden, og på Skanderupvej i Rødovre, rammer de to så hver deres parkerede bil, hvorefter de flygter fra stedet. Så dem vil vi selvfølgelig gerne tale med, siger Torben Wittendorff, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi. der finder det sandsynligt, at de to personer har været påvirket af enten alkohol eller stoffer forud for uheldet.

Ikke stjålet
Politiet finder det sandsynligt, at de to personer har været påvirket af enten alkohol eller stoffer forud for uheldet, og i flugten fra de to biler, ser et vidne ifølge politiet da også, at der bliver smidt en taske.

- Ejeren af grunden, hvor vi finder tasken med i alt 12 kilo hash, har intet med det her at gøre, men vi arbejder ud fra, at de to personer har en relation til det her område. Bilerne er heller ikke meldt stjålet, så derfor er det nærliggende at tro, at der kunne være tale om ejerne af de to biler.

Ingen personer kom til skade, men særligt to af bilerne skulle have fået alvorlige skader ved sammenstødene.

Politiet er kl. 16.45 færdige med undersøgelserne på Standerupvej.