Politiet i fortsat jagt på Aris mordere

Holder fokus i sag, hvor 24-årigt bandemedlem blev fundet skudt i Valbyparken

Ekstra Bladet har været i kontakt med pårørende til den dræbte. De har tidligere fortalt, at den 24-årige havde bestilt en flybillet, fordi han ville rejse fra Danmark (Video: Kenneth Meyer)

Ved du noget om sagen eller den dræbte, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller send mail til 1224@eb.dk

Der foreligger stadig et stort arbejde i efterforskningen af drabet den 24-årige LTF'er, Ari, der blev dræbt natten 15. marts i Valbyparken, Købehavn.

- Vi efterforsker fortsat bredt i sagen, fortæller Steffen Th. Steffensen, efterforskningsleder, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

Han fortæller, at politiet allerede har fået en række henvendelser og tip fra borgere.

- Vi hører fortsat gerne fra folk, der måtte vide noget eller har set noget, tilføjer Steffen Th. Steffensen.

Den 24-årige blev fundet dræbt af tilfældige morgenen efter drabet. Her lå liget efter den dræbte tilbage råkolde og grå marts-morgen.

Politiet mener, at stedet, hvor liget blev fundet, også er selve gerningsstedet. Her er der tale om et hjørne af det store parkområde, der ligger bag en naturlegeplads og så Café Rosenhaven, som befinder sig midt i det grønne område.

Den 24-årige blev dræbt af skud. Hvor mange har politiet endnu ikke villet oplyse.

Man vil heller ikke oplyse, hvilken retning, den foreløbige efterforskning peger.

I forbindelse med drabet har Ekstra Bladet tidligere beskrevet, hvordan den dræbte ugen forud for sit triste endeligt i Valbyparken var part i et voldeligt opgør på Frederikssundsvej i Husum.

Her havde den 24-årige været udsat for vold, der medførte en tur på skadestuen. Nogle timer efter episoden vendte han tilbage til stedet på Frederikssundsvej i Husum hvor han hentede en bil, der stod efterladt.

- Den episode interesserer vi os selvfølgelig også for. Men om den indgår i sagen om drabet, det har vi ikke lagt os fast på endnu, siger Steffen Th. Steffensen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med pårørende til den dræbte. De har tidligere fortalt, at den 24-årige havde bestilt en flybillet, fordi han ville rejse fra Danmark.