Politiet i hemmelig aktion: Flere lagt i håndjern midt på gaden

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker ikke at uddybe, hvorfor svært bevæbnede betjente mandag sidst på eftermiddagen deltog i anholdelse af flere personer

I hvert fald tre personer blev mandag eftermiddag anholdt i Brogade i Ringsted. Privatfoto
I hvert fald tre personer blev mandag eftermiddag anholdt i Brogade i Ringsted. Privatfoto
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En større politiaktion har mandag fundet sted på Næstvedvej i Ringsted, hvor Midt- og Vestsjællands Politi var massivt til stede.

Det fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi, Henrik Møller Nielsen, som af hensyn til efterforskningen ikke ønsker at fortælle andet end tid og sted for aktionen.

Ekstra Bladet har fået flere henvendelser fra Ringsted-borgere, som undrede sig over aktionen. Enkelte har også sendt billeder, som viser, at i hvert fald tre personer iført håndjern ligger på maven i Brogade tæt på krydset Jernbanevej/Næstvedvej, mens almindelige betjente og svært bevæbnede betjente står tæt ved.

- Jeg kan bekræfte, at der har været en aktion sent på eftermiddagen. Der foregår lige nu efterforskning, hvorfor jeg ikke kan fortælle yderligere, siger Henrik Møller Nielsen om den indtil videre hemmeligholdte aktion.

Henrik Møller Nielsen fortæller, at anholdelsen skete omkring klokken 17.30.

Et af vidnerne, som har henvendt sig til Ekstra Bladet, er Christian, som holdt i kø i krydset på Jernbanevej og skulle svinge til højre ad Næstvedvej. Han holdt som nummer to bil i krydset, da politiet pludselig slog til.

- Der kommer to politibiler flyvende ind fra både Brogade og fra Ringstedgade. Så smider de bilen og springer ud med automatvåben. Jeg kan høre det hele, fordi jeg har åbent bilvindue, fordi det er så varmt, siger Christian, som ikke ønsker sit efternavn nævnt.

- De råber 'læg jer ned', 'læg jer ned'. Samtidig er der en civilbetjent, der løber om bag noget bevoksning langs jernbanen. Måske for at flankere de andre.

- Det så ud som om, at der var nogen, der var ved at stå ud af en bil, da politiet valgte at slå til. Det gik satanedeme stærkt. Det havde politiet helt styr på. Der var ikke nogen, der gik til modværge, siger Christian.

Politiaktionen gjorde, at trafikken blev spærret på den trafikerede Næstvedvej. Det skabte en enorm kø af biler og trængsel i midtbyen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind