Politiet jager fortsat 22-årig kvindelig knivstikker

Den 22-årige kvinde politiet efterlyser i forbindelse med et knivstikkeri på Tagensvej i København i går, er stadig på fri fod

En kvinde blev kørt på hospitalet efter at være blevet stukket ned (video: Localeyes)

Københavns Politi jagter fortsat den 22-årige kvinde, der om aftenen 1. juledag stak en 20-årig veninde i ryggen efter et skænderi.

Det oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Sune Christensen, lørdag morgen til Ekstra Bladet.

Se mere video på Localeyes

Fredag aften fortalte Sajjad Haider, der også er central efterforskningsleder ved Københavns Politi, at politiet nok skal fange kvinden.

- Vi har endnu ikke pågrebet kvinden, men vi kender hendes identitet. Det er kun et spørgsmål om tid, før vi pågriber hende, lyder det fra den centrale efterforskningsleder.

- I frygter ikke, hun er forsvundet ud af landet?

- Jeg tvivler på, hun er flygtet ud af landet. Sagen har ikke en sådan karakter at hun skulle være det. Vi forventer at hun snart dukker op, lyder meldingen fra Sajjad Haider.

Uvenskab førte til knivstik

I går kunne han fortælle, hvordan længere tids uvenskab formentlig har resulteret i det voldelige overfald.

En kvinde er torsdag aften blevet bragt til Rigshospitalets Traumecenter efter at være blevet ramt med knivstik i ryggen. (Foto: Ole Bo Jensen/imagebureauet.dk) Krimi Kvinde knivstukket i ryggen af veninde

- Offeret har i en længere periode været uvenner med en tidligere veninde, og i dag kom hun kortvarigt hjem på sin bopæl. Da hun så går ind i opgangen og er på vej op ad trapperne, kommer gerningskvinden ned ad trapperne, lød det i går fra Sajjad Haider.

Mødet førte til, at de to kvinder snakkede sammen ude foran opgangen, og undervejs blev den anden kvinde, der er 22 år, aggressiv.

- Da den 20-årige vil gå derfra, får hun et knivstik i den øverste del af ryggen.

Flygtede til kiosk
Hun formåede efterfølgende at få afværget nogle slag, hvorefter hun stak af til en nærliggende kiosk, hvorfra hun lånte en telefon for at ringe til sin mor. Kioskejeren alarmerede efterfølgende politiet, og den 20-årige kvinde blev derefter kørt med en ambulance til Rigshospitalets Traumeafdeling.

Kvinden er uden for livsfare, og der var ikke nogen vitale kropsdele, der blev ramt med kniven, fortæller efterforskningslederen.

Han opfordre den 22-årige gerningskvinde til at melde sig selv.

- Det bedste for hende ville være, at hun selv ringer til os eller dukker op, så vi kan få det overstået på en stille og rolig måde, siger han.