Politiet jagter uheldig indbrudstyv efter solouheld

Nordsjællands Politi jagter en indbrudstyv der tidligt onsdag morgen flygtede fra et solouheld på Virumvej. En anden person er anholdt i forbindelse med hændelsen

Bilen blev hårdt medtaget, da en person i et solouheld på Virumvej nord for Lyngby påkørte flere genstande, før en stensætning satte en stopper for bilen (Foto: Kenneth Meyer)
Bilen blev hårdt medtaget, da en person i et solouheld på Virumvej nord for Lyngby påkørte flere genstande, før en stensætning satte en stopper for bilen (Foto: Kenneth Meyer)
Følg Krimi

To personer slap mindre heldigt fra indbrud på Virumvej nord for Lyngby.

Efter at have brudt ind i et supermarked, hvor de to personer havde forsøgt at stjæle nogle møntautomater, tog de to personer nemlig flugten i en hvid BMW stationcar.

Men efter en kort flugt ned ad Virumvej kørte bilen af uransaglige årsager galt og bragede ind i et telefonskab, to træstolper, to skilte før den endte i en stensætning, der satte en effektiv stopper for de to tyveknægtes flugt.

Bilen havde to forskellige nummerplader på (Foto: Kenneth Meyer)
Bilen havde to forskellige nummerplader på (Foto: Kenneth Meyer)

- Indbrudstyvene kører fra stedet, men kører ind i en kansten og forulykker bilen. Da vi ankommer til stedet, finder vi en person der kommet til skade i forbindelse med ulykken, mens en endnu ukendt gerningsmand forlod stedet til fods, fortæller vagthavende ved Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Den uheldige indbrudstyv, der blev efterladt af sine 'kammerat', er ikke kommet alvorligt til skade, men ligger nu på sygehuset, hvor en betjent bevogter ham.

- Vi har endnu ikke fundet den anden person, men har heller ikke haft mulighed for at afhøre den anholdte endnu. Mon ikke vi finder ham, når vi har talt med den anholdte, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Den hvide BMW kørte med to forskellige nummerplader, som politiet har konstateret er ståjlne.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?