Politiet leder efter savnet 21-årig i Holstebros haver

Politiet efterlyser Jonas Hedegaard Hansen. Han er ikke set siden klokken 02.30 natten til fredag i Holstebro

Den 21-årige Jonas Hedegaard Hansen, der savnes efter en bytur med venner i Holstebro, var søndag eftermiddag stadig ikke dukket op. Derfor udvider Midt og Vestjyllands Politi søndag endnu en gang eftersøgningen af ham.

Søndag eftermiddag vil hjemmeværnsfolk lede efter den unge mand i private haver i den del af Holstebro, som han kan have passeret på vejen fra Holstebros midtby til sit hjem på Beringsvej.

Fra morgenstunden søndag har en båd og dykkere fra Beredskabsstyrelsen assisteret politiet med at undersøge bredderne af Store Å, der løber gennem Holstebros bymidte.

- Vi frygter, at han kan være faldet i åen, sagde vagtchef Gert Høeg, Midt- og Vestjyllands Politi, tidligt søndag.

14 mand med seks udrykningskøretøjer og en båd er sat ind, oplyser Beredskabsstyrelsen Midtjylland.

Politiet har tidligere været ude i området i midtbyen med hunde, men søndag er åen og de bevoksede åbredder blevet undersøgt fra vandsiden.

Den unge mand er ikke set siden natten til fredag klokken 02.30, hvor han var i byen med nogle kammerater.

Midt- og Vestjyllands Politi har udsendt en efterlysning af den 21-årige. Han er 170 centimeter høj, har muskuløs overkrop, lyst hår, høje tindinger og fuldskæg.

Ved sin forsvinden var Jonas Hedegaard Hansen iført en mørkeblå såkaldt "Captain America"-t-shirt, sort skjorte, sort læderjakke og mørke jeans.

Han medbringer personlige papirer samt sin telefon, som er slukket.

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner, der kan have set den 21-årige mand fra det tidsrum, da han forsvandt. Det kan for eksempel være folk, der har været tidligt ude at lufte deres hund.

Desuden bedes folk i området lede efter den unge mand i deres have eller i udhuse.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.