Politiet leder efter to midaldrende mænd efter voldtægt på S-togstation

En kvinde har anmeldt, at hun blev udsat for voldtægt tidligt søndag morgen på S-togstationen i Husum

En 47-årig kvinde har søndag morgen anmeldt, at hun er blevet voldtaget på Husum Station i Storkøbenhavn.

Søndag eftermiddag efterlyser Københavns Politi to mænd. De er begge omkring 50 år, den ene er lys, den anden mørk, oplyser den centrale efterforskningsleder Youssef Lharraki, Københavns Politi.

Forbrydelsen skal have fundet sted på perronen på Husum S-station søndag morgen i tidsrummet mellem klokken 06 og 07.

- Hun er på stationen i rejseanledning, og så bliver hun passet op af to mænd, som hun ikke kender. Det udvikler sig, og hun skal så angiveligt være blevet voldtaget af den ene af mændene, sagde efterforskningsleder Jørgen Lyster, Københavns Politi, søndag formiddag.

Politiet har undersøgt gerningsstedet og gennemset videoovervågning fra perronen.

På den baggrund efterlyser politiet to mænd, som man gerne vil tale med.

Den ene beskrives som en dansk mand på omkring 50 år. Han er 180-190 centimeter høj og almindelig af bygning. Han beskrives som skaldet og med en stor næse.

Denne mand havde en hvid T-shirt på, blå jeans og brune vandrestøvler.

Den anden mand beskrives som 'afrikansk af udseende' og også omkring 50 år. Denne mand beskrives som kraftig af bygning og med kort mørkt hår.

Han havde efter beskrivelsen en guldfarvet T-shirt på og mørke jeans.

Voldtægten blev anmeldt af en borger, som traf kvinden foran stationen og kontaktede hende, fordi hun så ud til at være ked af det, har politiet oplyst.

Politiet vil gerne i kontakt med folk, der har oplysninger om de to mænd eller om det, der skete på stationen. Folk, der har oplysninger, kan ringe til Københavns Politi på telefon 114.