Annonce:
Annonce:

Politiet leder efter to vigtige vidner i Emilie-sag: - Det kan være en landmand

Sydsjællands Politi vil meget gerne i kontakt med en bilist og en traktorfører, efter et nyt vidneudsagn er kommet frem i sagen om den dræbte Emilie Meng

Politiet har lavet en rekonstruktion af øjenvidneberetningen. Se den her
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Der er to vidner, som Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi meget gerne vil tale med i forbindelse med de nye offentliggjorte oplysninger i sagen den 17-årige Emilie Meng.

Det fortæller efterforskningsleder Søren Ravn til BT.

- Vi vil meget gerne i kontakt med traktorføreren og den anden bililst. Vi har ikke yderligere oplysninger om traktoren. Det kan være en landmand, men det kan også være en skovarbejder, eller en der laver have eller andet, siger Søren Ravn-Nielsen til avisen.

Efter nye oplysninger: Mange nye henvendelser i Emilie-sagen

Annonce:

Onsdag kom oplysninger frem fra et kvindeligt vidne, som har forklaret, at hun den 10. juli klokken 07:30 så en mindre eller mellemstor lys bil, der var parkeret ved Regnemarks Bakke og havde bagklappen åben. Ved siden af bilen stod en mand i 30'erne, der så ud som om, han løftede noget tungt.

Kvinden lagde mærke til manden, fordi hun kørte mellem 30-40 kilometer i timen på Vestre Ringvej i Borup. Hun kørte langsomt, fordi hun lå bag en traktor. Bagved hende kørte en anden bil, og det er førerne af de to køretøjer, som politiet meget gerne vil i kontakt med.

Politiet har siden offentliggørelsen af de nye oplysninger fået 25 henvendelser i sagen.

- Alle, der har været i området, er vigtige vidner, fordi de kan bidrage til at skabe det samlede billede af trafikken i området. Indirekte kan man godt være et vigtigt vidne, selvom man ikke har set noget, siger Søren Ravn-Nielsen til BT.

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Meldte sig et år efter
Det kvindelige vidne meldte sig knap et år efter, at hun havde gjort sine iagttagelser ved Regnemarks Bakke.

Annonce:

Det gjorde hun i juni, da politiet efterlyste en hvid mellemstor bil - formentlig en Hyundai - der blev set ved Korsør Station den 10. juli 2016 omkring tidspunktet, hvor Emilie Meng forsvandt.

Ny udvikling i Emilie Meng-sagen: Mand løftede noget tungt

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fortalte onsdag til Ekstra Bladet, at vidnets troværdighed er meget høj på trods af, at der er gået et år, siden hun gjorde sine iagttagelser til, at hun forbandt det med Emilies død og efterfølgende gik til politiet.

Et år siden Emilie forsvandt: Her er politiets status

- Har vidnet set Emilies morder?

- Det er en mulighed, svarer Søren Ravn.

Han siger dog også, at der i princippet kan være tale om en anden person med et andet ærinde.

- Og så vil vi meget gerne høre fra ham, som han siger.

Annonce:

Emilie Meng forsvandt sidste år, efter hun havde været i byen med en gruppe veninder i Slagelse. Den 17-årige pige gik fra Korsør Station omkring klokken 04.00, og hun blev ikke set siden. Juleaften 2016 blev hun fundet dræbt i en sø i Borup - 60 kilometer fra Korsør.

Politiet vil stadig gerne tale med alle, der har været i nærheden af nedkørslen ved Vestre Ringvej til Regnemarks Bakke i Borup mellem klokken 7.00 og 9.00 den 10. juli 2016, om at henvende sig til politiet på 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: