Politiet løslader seks efter mistanke om skud i Odense

Politiet forventer at løslade seks personer, som mistænkes for at have skud i bydelen Vollsmose i Odense

Dagen efter, at Politiet i Odense anholdt seks personer efter anmeldelse om et muligt skyderi i bydelen Vollsmose, forventer politiet at løslade de seks igen torsdag.

Se mere video på localeyes.dk

- Vi har snart haft dem inde i 24 timer, og det går nok i den retning, at vi løslader dem inden længe, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen til Ritzau.

Politiet har kun ret til at tilbageholde mistænkte i 24 timer. Herefter skal de enten løslades eller stilles for en dommer.

Politiet har ikke haft held til at få fastslået, om der vitterligt har været affyret skud.

- Nogle har hørt skud, men vi har endnu ikke kunnet finde noget, der beviser det, siger Henrik Justesen.

De seks personer blev anholdt onsdag aften, efter at der tidligere på dagen klokken cirka 14.20 indløb en anmeldelse om et muligt skyderi. Det fik politiet til massivt at rykke ud i bydelen.

Politiet mente onsdag, at der formentlig er tale om et opgør mellem to grupperinger, som er kendt af ordensmagten.

- Jeg kan bekræfte, at vi nu ved, at det er to kendte grupperinger, der har været i klammeri. Præcis, hvad konflikten handlede om, kan jeg ikke sige noget om, siger politiinspektør Benny Linde Larsen fra Fyns Politi.

Skuddene er muligvis afgivet på Bøgetorvet midt i bydelen.

- Når vi får en melding om skud, så tager vi absolut ingen chancer, og derfor rykker vi i sådan en situation ud med rigtig mange folk, siger Benny Linde Larsen og fortsætter:

- Det er simpelthen nødvendigt, så vi hurtigt sikrer ro, orden og dermed tryghed for de tusindvis af borgere, der bor i Vollsmose.

Desuden har politiet beslaglagt en bil, som er blevet kørt væk til tekniske undersøgelser.