Politiet mangler tip: Teenagepige gruppevoldtaget på marked

Politiet opfordrer folk til at tænke sig om en ekstra gang

Tivoli på Vorbasse Marked. POLFOTO/Jesper Nørgaard Sørensen
Tivoli på Vorbasse Marked. POLFOTO/Jesper Nørgaard Sørensen

Ved du noget? Tip os på mail 1224@eb.dk eller SMS til 1224 (alm. SMS-takst)

Lokalpolitiet i Billund har fået meget får henvendelser fra offentligheden om de fire mænd, der efterlyses for gruppevoldtægt af en 16-årig pige natten mellem lørdag og søndag på Vorbasse Marked i det sydlige Midtjylland.

Politiet frigav signalementer af de fire mænd i går morges, men det har dog ikke kastet den mængde henvendelser af sig, som de havde håbet og regnet med. Derfor opfordrer kriminalassistent Søren Mølby fra Lokalpolitiet i Billund offentligheden til at tænke sig om en ekstra gang.

- Vi har fået et par enkelte henvendelser vedrørende signalement, så vi skal se, om det er noget, der passer, og om det har en sammenhæng med de fire mænd, fortæller kriminalassistenten.

- Folk skal lige hjem og tænke og reflektere, inden de ringer og fortæller, om de har set noget, der kan relateres til voldtægten, siger Søren Mølby, der dog er optimistisk og håber på flere henvendelser fra offentligheden.

Tivoli på Vorbasse Marked. POLFOTO/Jesper Nørgaard Sørensen Krimi 16-årig voldtaget til Vorbasse Marked

Den 16-årige pige kom gående over markedspladsen sent natten mellem lørdag og søndag, da hun bliver antastet og hevet ind i et buskads. Her holder tre mænd hende fast, mens en fjerde voldtager hende. De efterlader efterfølgende den 16-årige, og hun løber efter hjælp og får tilkaldt politiet.

De fire mænd beskrives som danske af udseende og med udpræget jysk dialekt.

- 33 til 36 år gammel, 180 til 190 centimeter høj, kraftig eller buttet af bygning og to til tre centimeter mørkt pjusket hår.

- 30 til 40 år, 180 til 190 centimeter høj, kraftigt bygget, skægstubbe og skaldet.

- 35 til 38 år, 170 til 180 centimeter høj og fem til seks centimeter lyst tilbagestrøget hår.

- Tre til fire centimeter mørkt pjusket hår og ugegammelt fuldskæg. Ud fra pigens forklaring var han i samme aldersgruppe som de tre andre.

Har nogen set eller hørt noget, vil politiet meget gerne høre fra offentligheden på 114.