Politiet massivt til stede: 27-årig såret af knivstikkeri

Politiet er lige nu talstærkt til stede ved et knivstikkeri i Ishøj

Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto

En 27-årig mand er blevet kørt til hospitalet, efter et knivstikkeri i Ishøj.

Den unge mand der er blevet bragt til hospitalet med knivlæssioner.

- Vi får anmeldelsen 19.39. Det er en mand, der er blevet bragt til hospitalet, siger Thomas Mejborn, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Til Ritzaus Bureau uddyber politiet, at den 27-årige mand er blevet stukket fem gange. Knivstikkene skulle være blevet tildelt af en gruppe maskerede mænd.

Den sårede mand skulle i alle fem tilfælde, være blevet stukket i ballen. Politiet oplyser, at han er uden for livsfare.

Knivstikkeriet skal være sket på Vejlebrovej i Ishøj.

De seneste dage har der været flere skyderier i Københavnsområdet. Senest lørdag aften blev der affyret en række skud fra en bil mod en gruppe mennesker i Ishøj. En person blev ramt.

Fredag aften blev tre personer ramt af skud. Skudepisoden fandt sted klokken 21.09 ved Meinungsgade og Guldbergsgade på Nørrebro. Alle tre ofre blev bragt med ambulance til Rigshospitalets Traumeafdeling.

Natten til fredag blev en mand ramt, da der blev affyret skud fra en bil på Glostrup Torv. Politiet ser denne episode for at være banderelateret.

Vestegnens Politi vil gerne høre fra borgere, der har set noget mistænkeligt i forbindelse med stikkeriet i Ishøj søndag aften. De kan kontaktes på telefonnummer 114.

OVERBLIK: Her er konfliktens episoder

Fredag 14. sept.: Om aftenen bliver der affyret skud med et automatgevær i Heimdalsgade på Nørrebro. Efter et eller to skud låser geværet, og Ingen bliver ramt. Efterfølgende finder politiet to afbrændte biler i samme gade.

Lørdag 15. sept.: Ved 22-tiden bliver to mænd ramt af skud, mens de sidder i en bil i Ishøj. Den ene bliver ramt i benet, den andet i torso. Begge er uden for livsfare.

Søndag 16. sept.: Om formiddagen bliver en yngre mand overfaldet i en butik på Nørrebrogade. Han bliver taget med i en baggård og udsat for vold, så han skal indlægges.

Mandag 17. sept.: Omkring kl. 20.50 ankommer fire biler til en vandpibecafé på Amagerbrogade. Tre maskerede mænd stiger ud af bilerne og kommer ind på caféen, hvor de med trukne våben leder efter fjender. De finder dog ingen og forlader stedet igen.

Tirsdag 18. Sept.: Natten til tirsdag modtager politiet en anmeldelse om, at der er affyret skud på Den Sorte Plads ved Mjølnerparken. Ingen bliver ramt.

Tirsdag 18. sept.: Ved 21.30-tiden affyres der skud imod en sort VW Golf i krydset mellem Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej i Herlev. Chaufføren af bilen dukker sig og undgår at blive ramt.

Tirsdag 18. sept.: Ved 22.30-tiden bliver der skudt mod en bil på Lygten, Nørrebro. Her bliver en 34-årig mand, der tidligere var kendt som Brothas-figur, ramt i begge arme. Manden meldes uden for livsfare.

Onsdag 19. sept.: Kort efter midnat affyres der skud ved Askerød-bebyggelsen i Hundige. Fem biler blev ramt, men ingen personer er tilsyneladende kommet til skade.

Onsdag 19. sept.: Omkring kl. 20 kommer en bil kørende og begynder pludselig at skyde mod en gruppe unge. Her bliver en ramt. Næsten lige ved siden af står politiet, som svarer igen ved at beskyde bilen. Ingen bliver anholdt, og gerningsmændene slipper væk.

Fredag 21. sept.: Natten til fredag opholder en 30-årig mand sig på Glostrup Torv sammen med en anden person, da en mand kommer løbende og affyrer flere skud fra en pistol. Den 30-årige bliver ramt i låret, men er uden for livsfare.

Fredag 21. sept.: Om aftenen bliver en 19-årig person med perifær bandetilknytning og to tilfældige borgere ramt af skud ved Meinungsgade og Guldbergsgade på Nørrebro.

Søndag 23. sept.: En 27-årig mand køres på sygehuset efter knivstik. Manden stikkes fem gange i ballen af maskerede angribere. Overfaldet kan have forbindelse til konflikten, oplyser politiet.

Mandag 24. sep.: En helt tilfældig mand bliver sent om aftenen fanget i krydsild ved en episode, hvor personer i to andre biler skyder mod hinanden på motorvejen ved Roskilde. Det sker omkring kl. 23.30 på strækningen mellem afkørsel 13 og 12 i retning mod København, da en række skud. Efter episoden slår manden bremsen i og holder ind til siden. Han slipper med skrækken. Ingen bliver ramt ved episoden.

Tirsdag 25. sep.: En mand bliver ramt af skud ved en episode ved Skaffervej og Rentemestervej i Københavns Nordvestkvarter. Der affyres skud fra i hvert fald to forskellige våben ved episoden, hvor bilen med manden, der bliver såret, bliver forfulgt af en anden bil.

Søndag 7. okt.: I løbet af aftenen affyrer to gerningsmænd, der er kørende på en knallert, flere skud mod en gruppe unge, der opholder sig ved bebyggelsen Gersagerparken i Hundige. Ingen bliver ramt.

Mandag 8. okt.: Omkring kl. 21 affyrer gerningsmænd skud mod en banderelateret person i Tybjergparken i Brøndby. Den pågældende, der er i tæt familie med en bandeveteran fra Askerød, undgår at blive ramt.

Torsdag 11. okt.: Ved 19-tiden modtager politiet anmeldelse om skud i området ved Tomsgårdsvej i Københavns Nordvest-kvarter. formentlig er der affyret omkring fem skud, men ingen bliver ramt.

Opdateres...

Mand ramt af skud på torv

Nyt skyderi: Tre skud affyret mod en gruppe mennesker