Politiet massivt til stede: Mistænkeligt fund ved bank

Politiet undersøger lige nu flere mistænkelige genstande ved en bank i Tølløse

Politiet massivt til stede: Mistænkeligt fund ved bank

Politiet er mandag morgen talstærkt til stede ved Sparekassen Sjælland i Vestergade (Video: Local Eyes)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Politiet er mandag morgen rykket talstærkt ud til Sparekassen Sjælland i Vestergade i Tølløse for at undersøge en mistænkelig genstand.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

Til Ekstra Bladet fortæller Camilla Broholm, der er kommunikationsmedarbejder i politikredsen, at det er et mistænkeligt brev, der har udløst den store aktion.

Se flere videoer på Local Eyes.

- Klokken 07.40 får vi en anmeldelse fra en medarbejder i banken, der har tømt postkassen og konstateret, at der er, hvad vedkommende vurderer til at være et mistænkeligt brev. Det er vi så i gang med at undersøge nu, lyder det fra kommunikationsmedarbejderen.

- I sådan en situation tager vi selvfølgelig ingen chancer, og vi rykker derfor massivt ud for at undersøge den her taske, siger hun.

Rullemarie bliver kørt ind. Foto: Kenneth Meyer
Rullemarie bliver kørt ind. Foto: Kenneth Meyer

Første udmelding fra politiet lød på, at der også var fundet en mistænkelig taske på stedet. Det har politiet dog senere afkræftet igen.

- Der er kun tale om det her brev. I brevet har vi fundet en bombelignende genstand, lyder det fra kommunikationsmedarbejderen.

Bomberyddere tilkaldt
Forsvarets ammunitionsryddere er blevet tilkaldt og arbejder fortsat på stedet.

- Vi har brug for, at tasken bliver undersøgt til bunds, og derfor har vi tilkaldt assistance. Vi har et stort hold derude nu, og vi kommer til at være der i noget tid endnu, siger Camilla Broholm.

- Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, men vi melder noget ud, så snart vi har noget nyt, lyder det fra kommunikationsmedarbejderen.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet er Forsvarets bomberyddere netop rykket ind i banken, hvor de har sprunget en genstand i luften.

- Der lød et ordentligt brag, siger Ekstra Bladets mand på stedet.

Han fortæller desuden, at politiets teknikere nu er gået ind i banken for at sikre beviser.

Ekstra Bladet følger sagen...