Politiet mistænker 22-årig for drabsforsøg med bil

22-årig mand sigtet for at påkøre en fodgænger i Rødovre med vilje, for derefter at flygte fra gerningsstedet.

Politiet har anholdt en 22-årig mand, der er mistænkt for bevidst at ramme en 24-årig fodgænger med sin Toyota Corolla den første fredag i juni, for derefter at flygte fra gerningsstedet.

Det mener politiet, der mandag derfor har anholdt bilisten. Han er sigtet for forsøg på manddrab og bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup tirsdag morgen.

Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Selv om politiet nu har den 22-årige i deres varetægt, så forsøger de fortsat at opklare, om vidner har set, hvad der skete med flugtbilen lige efter påkørslen.

Politiet mener, at forbrydelsen blev udført med en sølvgrå Toyota, og efterforskningen har vist, at den senere er blevet sendt til autoophug.

Alligevel håber politikommissær Ole Nielsen at høre fra borgere, der muligvis har set bilen lige omkring gerningstidspunktet.

- Selv om vi nu ved, hvad der er blevet af bilen, så hører vi meget gerne fra vidner, der har set den sølvgrå Toyota før og efter den blev brugt til forsøg på manddrab, siger Ole Nielsen.

Ifølge pressemeddelelsen vurderer politiet, at bilen efter påkørslen er kørt til Fabriksparken i Glostrup.

Offeret blev ramt af bilen lige før middag fredag 3. juni, da han gik på Tårnvej i Rødovre, og hans tilstand har siden da været kritisk.