Politiet neddrosler eftersøgningen af Jonas

Politiet har nu finkæmmet et stort område i Holsterbro uden held i jagten på den forsvundne Jonas Hedegaard Hansen. Derfor neddrosler de nu eftersøgningen

(Video: Ernst van Norde)

Ved du noget? SMS til 1224 (alm. SMS-takst) eller mail til 1224@eb.dk

21-årig Jonas Hedegaard Hansen meldes fortsat savnet.

Efter en intens eftersøgning i Holsterbro, hvor ordenskorps, beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og Jyske Dragon Regiment tilsluttede sig politiets arbejde, er det endnu ikke lykkedes myndighederne at finde den forsvundne mand, der blev meldt savnet efter en bytur natten til fredag.

Derfor har politiet besluttet sig for at 'neddrosle indsatsen vedrørende eftersøgningen efter Jonas Hedegaard Hansen'.

- Vi har været de steder, hvor vi formodede, at han kunne være. Det er ikke lykkes os at finde ham, og derfor neddrosler vi så intensiteten i eftersøgningen af Jonas, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Polti, Lars Even, til Ekstra Bladet.

Eftersøgningen har været gennemført på strækningen fra centrum i Holsterbro by og ud til kasernen mod syd og mod vest til og med Vængerne i retningen mod hans bopæl. Herudover er å-strækningen blevet gennemsøgt med dykkere og helikopter - uden held.

Neddrosling. Hvad betyder det helt præcist?

- Vi har været igennem de steder, hvor han kunne være. Vi leder fortsat efter ham, og hvis der kommer henvendelser, der kan lede os på sporet af noget, vil vi opjustere intensiteten, siger vagtchefen.

Jonas Hedegaard Hansen kom aldrig hjem fra en bytur, hvor han var ude og fejre, at nogle af hans venner fra blevet udnævnt til overkonstabler. Jonas og gutterne var på River Saloon og Tobaksfabrikken, inden Jonas forsvandt.

Har du oplysninger, bedes du kontakte politiet på telefonnummer: 114.

21-årige Jonas Hedegaard Hansen har været meldt savnet siden natten til fredag. (Foto: Politiet)
21-årige Jonas Hedegaard Hansen har været meldt savnet siden natten til fredag. (Foto: Politiet)