Annonce:
Annonce:

Politiet om drengebander: Uacceptabel adfærd skal stoppes

Københavns Politi besøger nu det område i Københavns Nordvestkvarter, hvor drengebander hærger

Flere drengebander hærger et område ved Frederikssundsvej i København NV. Her ses nogle af dem i en lille butik, hvor fem af dem distraherer butiksejeren, mens den sjette stjæler. (Privat tv-overvågning)
Annonce:
Følg Krimi

Københavns Politi vil i dag tage på besøg i de lokale forretninger på Frederikssundsvej i det kvartér i Brønshøj, hvor en mindre gruppe unge har skabt frygt og utryghed hos forretningsindehavere og beboere.

Fredag kunne radio 24syv fortælle om en Døgnnetto på vejen, der i tre måneder havde været plaget af en gruppe af unge indvandrerdrenge fra lokalmiljøet, som stjal med arme og ben.

 Utrygge borgere om drengebander: Vi flytter

I flere tilfælde havde gruppen helt åbenlyst stjålet varer som øl, chokolade og energidrikke for en samlet værdi på over 20.000 kroner, mens personalet magtesløse kunne se til.

- Jeg har anmeldt dem fire gange siden december, men politiet har ikke været ude i butikken eller set op videoovervågningen, lød kritikken i fredags fra butikkens souschef.

Netto-chef efter unges plyndringstogt: Pressen fik politi ud af busken

Annonce:

Omtalen i forskellige medier fik dog tilsyneladende politiet til at gå mere aktivt ind i sagen, hvor ekstra patruljer nu er sat ind i området, ligesom at politiet har indhentet overvågningen fra bandens mange besøg.

Skal give tryghed
Anledningen til dagens besøg fra Københavns Politi er igen at få talt med de forretningsdrivende og høre om deres oplevelser og kendskab til gruppen og for at forklare, hvordan man skal forholde sig, hvis de unge igen udviser uacceptabel adfærd.

'Besøget skal således medvirke til at styrke de lokale forretningsdrivendes kontakt til lokalpolitiet og øge trygheden i området', lyder det i en pressemeddelelse fra Københavns Politi.

Drengebande hærger: Smadrede vaskeri så det må lukke

Annonce:

- Københavns Politis efterforskning af de begåede tyveri- og hærværksforhold fra området fortsætter med uformindsket styrke, og vi håber meget snart, at kunne pågribe og straffe de skyldige. Vi har i gennem flere uger haft fokus på denne gruppe af unge fra lokalområdet, og vil sammen med Københavns Kommune og SSP-organisationens ledere fortsætte samarbejdet om at skabe ro og tryghed i området, siger politiinspektør Tom Struve.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: