Politiet om forsvundet familie: Frygter der kan være sket dem noget

Et forældrepar og deres voksne søn er stadig sporløst forsvundet

Se optagelser fra området her. Video: LocalEyes
Følg Krimi

Politiet er bekymrede for, at der er sket noget alvorligt med forældreparret Kirsten og Jørgen Kragh fra Låsby og deres voksne søn, 42-årige Lars Kragh , der er sporløst forsvundet.

De har i dag ransaget sønnens hjem i landsbyen Uggelhuse øst for Randers.

- Politiet har undersøgt Lars Kraghs bopæl i Uggelhuse, og de foreløbige resultater af de undersøgelser gør, at politiet deler de pårørendes bekymring og frygter, at der kan være sket de tre personer noget, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelse.

Politiet ønsker dog ikke at fortælle, hvad det er, de har fundet i hjemmet.

- Vi har fundet nogle ting, som gør, at vi er bekymrede. Hvad det konkret er, holder vi for os selv af hensyn til efterforskningen, siger politiinspektør Jan Andersen til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har talt med Yvonne Bramsen, der er konsulent i Hærens Konstabel og Korporalforening. Hun fortæller, at Lars Kragh er en psykisk skadet krigsveteran, der har været udsendt til Balkan.

Politiet valgte lørdag eftermiddag at efterlyse ham og hans forældre offentligt.

Det skete, efter at stærkt bekymrede pårørende siden torsdag forgæves havde forsøgt at få kontakt til dem. Typisk er de i daglig kontakt, forklarer Jan Andersen.

Det var på den baggrund, at politiet valgte at trænge ind i den 42-åriges hjem.

Hvorvidt fundene i Lars Kraghs hjem indikerer, at han skulle kunne finde på at skade sine forældre, er ifølge politiinspektøren endnu ikke til at sige.

- Der er noget, der er underligt, men det vil vi gene holde for os selv indtil videre, siger politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi.

Se mere video hos Local Eyes

Indtil nu har politiet har fået flere henvendelser fra folk, der mener, at de har set det forsvundne ægtepar og deres søn.

- Vi har undersøgt dem alle, men det har ikke givet noget. Det er bekymrende og mystisk, siger politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi.

Dermed er stadig intet spor af forældreparret Kirsten og Jørgen Kragh og deres 42-årige søn Lars Kragh, der blev efterlyst i går, fordi pårørende var bekymrede for dem.

Ingen klar teori
Politiet har endnu ikke en klar teori om, hvad der kan ligge bag deres forsvinden, og derfor heller ikke, om der kan ligge en forbrydelse bag.

- Men det er klart, at vi har det da sådan, at vi kan ikke lide, at der er gået endnu et døgn, siger politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi.

Politiet offentliggjorde i går navn og billeder af familien, hvoraf 69-årige  Kirsten og 74-årige Jørgen Kragh kommer fra Låsby, mens den 42-årige søn Lars Kragh bor i Uggelhuse ved Assentoft.

Derudover har politiet også efterlyst Kirsten og Jørgen Kraghs bil, en koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671, som er blevet set i Limfjordstunnellen i Nordjylland i går ved 10-tiden. Men det har ikke været muligt at se på overvågningsbilleder, hvem der kørte bilen eller hvor mange, der var i den. Derfor kan politiet ikke sige, om de tre  er sammen.

 

 

Fortsætter med at lede
De fortsætter med at lede i dag og lytte til pårørende og borgere, der henvender sig til dem.

- Vi gør alt det, vi kan, siger politiinspektøren og fortæller, at de allerede har været ude og søge med hunde omkring omkring relevante adresser, hvor de efterlyste har deres færden og også i det omfang, det er muligt, har undersøgt kreditkort- og teleoplysninger.

Men i øjeblikket har politiet ikke nogen konkrete steder, de kan koncentrere sig om.

Han opfordrer fortsat offentligheden til at kontakte politiet, hvis man ser de efterlyste eller bilen.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 - eller til nærmeste politi på telefon 114.

 

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+