Politiet overvældet af massiv interesse

Nordsjællands Politi er overraskede over den massive interesse for at hjælpe med eftersøgningen af 2-årige Storm

Eftersøgningen af toårige Storm fortsatte helt indtil klokken lidt over to i nat. (Video: Kenneth Meyer)

Opdatering: Klokken lidt over to natten til torsdag blev toårige Storm fundet cirka to kilometer fra sit hjem. Han var kold og forkommen, men havde det efter omstændighederne godt.

Nordsjællands Politi ledte med lys og lygte efter 2-årige Storm, der forsvandt fra Sophienlund i Hillerød i Nordsjælland onsdag klokken 19.

Men de mange danskere, der er strømmet ud i sommernatten for at hjælpe med eftersøgningen overrasker Nordsjællands Politi, der ikke havde regnet med den store opbakning.

- Man kan roligt sige, at den massive interesse er kommet bag på os. Det giver os naturligvis nogle organisatoriske udfordringer, men det er et positivt problem, lød det fra indsatsleder Ulrik Lindén til Ekstra Bladet kort efter midnat natten til torsdag.

Det er dog ikke uden problemer at have de flere hundrede - måske endda tusinde mennesker - til at deltage i eftersøgningen:

- Vi har sendt en besked ud på Facebook til de mange mennesker, hvor vi opfordrer dem til at blive på stierne i skovområderne deroppe, så de ikke ødelægger nogle spor for vores hund, sagde Ulrik Lindén.

Drengen var iført en mørkeblå Adidas trøje med rødt tryk på ryggen og rød lynlås, korte jeans, blå cykelhjelm 
og en lille rygsæk.

Den toårige dreng blev fundet lidt over klokken to af en hundepatrulje.

- Storm er blevet fundet i live og var kold og forkommen. Hans mor kom til stedet, og efterfølgende kom en ambulance for at tilse ham, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Steffen Østergaard, til Ekstra Bladet tidligt torsdag morgen.

- Han er nu genforenet med sin familie og er hjemme igen, fortsætter vagtchefen, der fortæller, at hundepatruljen, som fandt Storm, kom fra Københavns Vestegns Politi.