Annonce:
Annonce:

Politiet på bar bund: Vigtigt Emilie-spor endte blindt

Videoovervågningen gjorde ikke politiet klogere på den 17-åriges forsvinden

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Politiet gennemgik tirsdag videomateriale fra overvågningskameraer fra forskellige stationer heriblandt Slagelse og Korsør Station. Specielt gennem overvågningen fra Korsør Station håbede man på at blive klogere på forsvundne Emilies færden.

Overvågningen var vigtig for efterforskningen, fordi den skulle løfte sløret for, om Emilie skulle være gået tilbage til stationen for at tage toget videre, eksempelvis til København. Politiet har nemlig haft en formodning om, at Emilie var taget til hovedstaden på grund af kærestesorger, da hun ifølge veninder tidligere havde taget en sådan tur.

Men overvågningen viste ikke, at Emilie vendte tilbage, forklarer sagsbehandler på eftersøgningen, politiassistent Lars Denholt fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Annonce:

- Vi har ikke kunne observere, at Emilie er gået tilbage til stationen, siger han onsdag morgen til Ekstra Bladet og understreger, at videomaterialet bliver set igennem igen.

- Der er på nuværende tidspunkt, har vi ikke noget, som har givet nye spor i sagen. Men vi skal selvfølgelig se videoen detaljeret igennem igen.

Bekræftede forklaring
Overvågningen fra Slagelse Station, som ses øverst i denne artikel, bekræftede politiet i venindernes forklaring: At vennerne tog fra Slagelse Station og til Korsør søndag morgen. Billedet fra Slagelse Station er taget klokken 03:21. Emilie forsvandt kort efter klokken 04.00 fra Korsør Station.

- Lige nu og her har vi fået bekræftet gennem overvågningen, at Emilie ankommer til Korsør, som hendes veninder også har forklaret. Og hun forlader også overvågningsbillederne i Korsør igen, sagde Lars Denholt tirsdag til Ekstra Bladet.

Annonce:

På billedet ses Emilie i sine lyse bukser med ryggen til. Hun bærer en taske ned langs højre side og en sort trøje. Politiet understregede vigtigheden i at få spredt billedet, fordi det viser, hvordan hun så ud, da hun forsvandt.

Personen foran Emilie er en dreng, som sammen med de tre andre havde været i byen i Slagelse om aftenen. Han bærer angiveligt en Day-taske, som skulle tilhøre Emilie. Dette er dog ikke bekræftet af politiet.

Gennemsøger sø-område: Her leder politiet efter Emilie

Frivililge stopper
De mange hundrede bekymrede frivillige, der de seneste har hjulpet politiet , har nu indstillet deres eftersøgning. De mange mennesker, som har været på gaden og på anden vis har bidraget med tips på en Facebookside, har ikke kunne hjælpe med yderligere spor. Det har admins fra siden taget konsekvensen af.

De lover dog at genopstarte den civile eftersøgning, hvis der opstår nye spor, de kan hjælpe med at følge.

Annonce:

Emilie er 168 centimeter høj, beskrives som almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet trøje med en sort blondebluse under, blå jeans og blå sko.

Politiet modtager mange henvendelser fra folk omkring den 17-årige piges forsvinden, men er stadig interesseret i at høre fra folk, der kan hjælpe med yderligere oplysninger.

Har man oplysninger i sagen, kan man ringe til politiet på telefon 114.

[No available link text]Ekstra Bladet besøgte mandag Korsør station, hvor Emilie sidst blev set natten til søndag. Video: Mogens Flindt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: