Politiet på bordel-jagt: Ingen ulovligheder

En aktion mod 12 bordeller var ifølge politiet en succes, da der ikke blev fundet illegale eller handlede kvinder

Ingen ulovligheder på 12 bordeller, konstaterer politiet. Foto: Polfoto.
Ingen ulovligheder på 12 bordeller, konstaterer politiet. Foto: Polfoto.

12 bordeller blev i dag undersøgt i otte timer af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sammen med Skat og Rigspolitiet.

Målet med aktionen var at ramme personer, der udøver bagmandsvirksomhed i forbindelse med prostitution.

 - Ved aktionen blev truffet i alt 21 personer med tilknytning til prostitutionsmiljøet - heraf 12 udenlandske kvinder af thailandsk, polsk og afrikansk oprindelse, siger politikommissær Bent Ludvigsen.

Krimi Anklager: Strauss-Kahn skal frifindes for alfonseri

Tre anholdt

Ved politiets kontrol blev tre personer anholdt. Det drejer sig om en rumænsk kvinde og to kvinder af thailandsk oprindelse, så politiet kunne undersøge deres grundlag for ophold i landet.

De opholdt sig dog lovligt i Danmark, hvorfor de alle er løsladt igen. Politiet fandt altså ingen brud på loven, men betegner alligevel aktionen, som en succes.

Succes

Peter Kronholm håbede på en løsladelse, men dommeren var enig med anklageren: Han er stadig for farlig til friheden. (Foto: Jesper Stormly Hansen) Krimi Klædeskabsmorderen er for farlig til friheden

- Aktionen blev derfor at betragte som en succes, idet der ikke blev truffet personer, der opholdt sig ulovligt i landet eller på de respektive steder imod deres vilje, lyder det i en pressemeddelelse.

Skat kontrollerede også bordellerne, hvor man sikrede oplysninger til nærmere undersøgelse.