Politiet: Rocker-styret narkoliga udnyttede kvinder til at køre med narko

Dom efter dom falder i ’Operation Titmose’, hvor 31-årig Satudarah-rocker er tiltalt som bagmand

Senere i juni stilles en 31-årig 'officer' fra Satudarah for retten. Han er tiltalt som bagmand til de 125 kilo amfetamin, der nu har ført til en række domme over deltagere i 'Titmose-sagen'. Foto: Tariq Mikkel Khan
Senere i juni stilles en 31-årig 'officer' fra Satudarah for retten. Han er tiltalt som bagmand til de 125 kilo amfetamin, der nu har ført til en række domme over deltagere i 'Titmose-sagen'. Foto: Tariq Mikkel Khan

Flere kvinder blev udnyttet af en narkoliga, der ifølge politiet havde en 31-årig Satudarah-rocker som bagmand, til at transportere store mængder amfetamin rundt på Sjælland.

I sidste uge slap en ung kvinde med blot to års fængsel for at have kørt 10 kilo amfetamin på en 15 minutter kort tur fra Slagelse til Sorø.

Efter retspraksis stod hun til seks-otte års fængsel, men hun tilstod, var ustraffet, fik ingen fortjeneste ud af det, og hun vidste ikke med sikkerhed, hvad der var i posen, som blev placeret i hendes bil af 32-årige Ricky von Appen. Men hun tænkte, det nok var ulovligt.

’Følgebiler’ kørte efter kvinderne
Ricky von Appen kørte selv efter kvinden i sin egen bil som ’følgebil’, og han er tidligere idømt otte års fængsel som en af hovedmændene i ’Operation Titmose’. Han tilstod.

En 22-årig kvinde stilles 7. juni for Retten i Næstved sammen med en 23-årig mand, der begge er tiltalt for at have transporteret 50 kilo amfetamin i to papkasser fra Ricky von Appens landejendom i Slagelse til Køge.

Det skete 9. maj sidste år, to dage efter at en 48-årig lastvognschauffør havde afleveret 125 kilo amfetamin. Det skete, ifølge politiet, på foranledning af den 31-årige Satudarah-rocker, der er ’krigsminister’ i en af rockerklubbens afdelinger.

Den 22-årige kvinde, der nægter sig skyldig, kørte ifølge tiltalen de 50 kilo amfetamin til Slagelse i sin bil, mens hun blev fulgt af en ’følgebil’, hvor den 23-årige medtiltalte og den 29-årige Mik Magdal sad.

I januar valgte den 29-årige at tilstå narko-transporten, og han fik 10 års fængsel.

Fandt 62 kilo amfetamin
Da politiet 12. maj sidste år slog til mod landejendommen i Slagelse fandt politiet 62 kilo af de oprindelige 125 kilo amfetamin.

Satudarah-rockeren er nu tiltalt som bagmand i ’Titmose-ligaen’. Han stilles for retten 17. juni, og nægter sig skyldig.

Et forhold om trusler og afpresning, en ’dummebøde’ på 150.000 kr., skal også belyses under retssagen mod den 22-årige kvinde og den 23-årige mand.

Det er kun manden, der er tiltalt, men ifølge politiet var han med som ’gorilla’ på en p-plads i Ringsted, da en Satudarah-rocker, der tidligere er dømt i sagen, truede offeret til at betale ’dummebøden’.

15.000 kr. skulle falde dagen efter som første ’afdrag’. Motivet var angiveligt personlige uoverensstemmelser mellem rockeren og offeret.

Få timer før afpresningen var offeret blevet truet med at ’blive kørt i havnen’, lyder tiltalen.

De to mænd mødtes med offeret på en Shell-tank i Vordingborg, hvor rockeren, ifølge tiltalen, udtalte: 'Bare rolig, der er kamera, ellers havde jeg smasket dig allerede. Stod det til mig, var du pakket ind bag i din bil og kørt i havnen'.

Politiet: Lastbilchauffør i pendulfart med narkotika

 

På blot to måneder i april og maj sidste år pendlede en tyrkisk-hollandsk lastvognschauffør mellem Holland og Danmark med en enorm mængde narkotika, herunder de 125 kilo amfetamin, som en Satudarah-rocker - der nu er tiltalt - angiveligt stod bag.

Den 48-årige chauffør sad bag rattet i sin hollandsk registrerede Scania lastvogn med hænger (billedet) på smuglerturene til Danmark, hvor han, ifølge sigtelsen, afleverede ikke blot de 125 kilo amfetamin, men desuden 57 kilo kokain og 138 kilo hash.

Kokainen og hashen blev afleveret til andre aftagere i en anden operation, som politiet kalder 'Pitstop', hvor en række personer sidder fængslet for at være modtagere og distributører af narkoen. Et autoværksted syd for København blev benyttet som narkolager, mener politiet.

Udleveret til Danmark
15. september sidste år blev lastvognschaufføren varetægtsfængslet 'in absentia' og derefter internationalt efterlyst. Politiet mente, at han skjulte sig i Holland og det lykkedes at få ham udleveret til Danmark, hvor han 2. februar blev varetægtsfængslet ved Retten i Glostrup. Han nægter sig skyldig.

Den 48-årige er tidligere idømt fem års fængsel for narkosmugling til England, hvor han var kurér med 14 kilo kokain og syv kilo heroin, der var skjult i et hemmeligt rum i lastbilens sovekabine.