Politiet ryddede atter hashboder i Pusher Street

Rev boder ned i Christianias hashgade - lover fortsat indsats

Som Ekstra Bladet tidligere har dokumenteret, fortsætter handlen med hash i Pusher Street trods christianitters og politiets indsats. Her til morgen rev sidstnævnte atter boder ned.

Her til morgen var politiet atter på Christiania. Og atter var målet den organiserede handel med hash i den verdensberømte Pusher Street.

- Man kan sige, at aktionen i morges var en naturlig følge af gårdagens aktion, hvor vi også var i Pusher Street, fortæller Lars-O. Karlsen, vicepolitiinspektør og leder  af Operativ Specialafdeling ved Københavns Politi.

Her blev tre formodede hashhandlere anholdt. To af de anholdte er i dag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i foreløbigt 12 dage.

- Og hvor vi i går fjernede hashhandlere, så var målet i dag at fjerne  hashboderne, fortæller Lars-O. Karlsen.

Et udvalg af cannabisprodukter nydeligt anrettet på en blå dug i en bod i Pusher Street. Foto: Stine Tisvilde Krimi Politiet: - Vi forsætter Pusher Street-indsats

Ved dagens aktion beslaglagde politiet 3,4 kilo hash, 800 gram skunk og godt 300 joints.

I går var det cirka 1,5 kilo hash, et kilo skunk og cirka 580 joints samt andre cannabis-produkter, politiet fik med sig.

Dertil en ulovlig kniv og godt 4000 kr i kontanter.

Nogle tibetanske bedeflag ophængt hen over Pusher Street lod man denne gang hænge.

- Indsatsen fortsætter, vi har fortsat fokus på købere, sælgere og leverandører. Dermed er det bestemt ikke sidste gang, at vi rydder boder eller foretager anholdelser i forbindelse med den organiserede hashhandel i Pusher Street, fortæller Lars-O. Karlsen.