Politiet skyder mand: To efterforskere udkommanderet fra Jylland

- Vi er i fuld gang med efterforskningen, lyder det fra myndigheden, der skal undersøge politiets brug af skydevåben, som onsdag sårede en mand

En mand er onsdag aften blevet skudt af politiet på Nørrebro. Video: Kenneth Meyer

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En mand blev onsdag aften ramt af skud, affyret af politiet. Herefter blev to efterforskere fra Den Uafhængige Politiklagemyndighed straks udkommanderet fra myndighedens hovedsæde i Aarhus.

Det fortæller chefefterforsker Niels Raasted til Ekstra Bladet.

- Vi er i fuld gang med efterforskningen, og de to, der er sendt af sted, har efterforsket hele aftenen og natten og genoptager arbejdet med blandt andet afhøringer klokken 10.00.

Skudepisoden fandt sted i en lejlighed på Hillerødgade 74 på Nørrebro i København omkring klokken 22.00.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Hvad der gik forud for skyderiet og de nærmere detaljer, er fortsat uklart. Mandens tilstand er ukendt.

- Der er foregået en 'politiforretning', sagde Michael Andersen, vagthavende ved Københavns Politi, umiddelbart efter hændelsen.

Foto: Kenneth Meyer Krimi Mand skudt af politiet i København

Den Uafhængige Politiklagemyndighed varetager efterforskningen af straffesager mod politipersonale og behandler og træffer afgørelse i klager over politipersonalets adfærd.

'Politiklagemyndigheden efterstræber at sikre en retfærdig sagsbehandling for alle involverede og arbejder hverken i borgerens eller politiets tjeneste, men i sandhedens tjeneste. Det vil sige, at hverken borger eller politi vægtes højere end den anden i en sags efterforskning og afgørelse', skriver myndigheden på sin hjemmeside.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

1 af 3 Foto: Kenneth Meyer
2 af 3 Foto: Kenneth Meyer
3 af 3 Foto: Kenneth Meyer