Politiet søger civile: Tjen 19.500 om måneden på at knalde fartsyndere

Har du altid drømt om at sidde i en fotovogn og knalde billister der kører for stærkt? Så er muligheden der nu

Politiassistent Kim Haubro fangede i marts 2800 fartsyndere på blot fire timer. Skal du være hans nye kollega? (Video: Rene Schütze)

Har du basalt kendskab til færdselsloven og kørekort til kategori B? (almindeligt kørekort/red). Så har du nu muligheden for at komme i betragtning til jobbet som såkaldt måleoperatør til automatisk trafikontrol.

Det er Østjyllands Politi, der søger personale til at knalde fartsyndere. 'Du får muligheden for helt konkret at bidrage til at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken og dermed øge færdselssikkerheden og trygheden i trafikken', hedder det i jobopslaget.

Grundlønnnen er 19.500 kroner om måneden, men der er mulighed for at forhandle et tillæg. Man skal indstille sig på, at arbejde alene:

' Da du primært arbejder alene, tilbyder vi her et job til dig, som er robust og trives med høj grad af selvstændighed med frihed under ansvar. Vi giver en grundig oplæring i jobbet og vores måleudstyr, radio m.v., inden du begynder opgaverne. Det fungerer fint for dig at arbejde alene, og du trives med, at hovedparten af din arbejdsdag foregår i en bil, som holder stille.', skriver politiet i jobopslaget.

Ansøgningsfristen er 17. maj. Se stillingsopslaget - KLIK HER.

Ekstra Bladet har kontaktet Østjyllands Politi for en kommentar og afventer svar.

Opdatering: Der er så meget pres på serveren hvor jobopslaget er placeret på grund af den voldsomme interesse - at det kan tage en rum tid, at komme ind på linket.