Annonce:
Annonce:

Politiet søger vidner til skyderi: Flugtbil set køre fra stedet

En 32-årig mand blev ramt af skud i aftes. Nu efterlyser politiet vidner, der kan have set gerningsmændene flygte fra stedet

Annonce:
Følg Krimi

Kort efter at mørkklædte gerningsmænd i går aftes åbnede ild og skød mod en 32-årig mand, flygtede de formentlig fra stedet i en sort VW Touran.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Skyderiet fandt sted kort før midnat på en parkeringsplads bag Hvidovre Kommune Kontor. Det 32-årige offer blev ramt i låret, men slap med livet i behold.

'Et vidne så en sort VW Touran holde og vente i tomgang på Sognegårds Allé skråt overfor nr. 14. Kort efter skuddene så vidnet to mørkklædte personer, der løb hen til den holdende bil, hvor der allerede sad en person i førersæde', fortæller politiet i pressemeddelelsen.

32-årig skudt i aftes: Smidt af på hospitalet af venner

Annonce:

I forbindelse med skudepisoden efterlyser politiet vidner, som kan have set flugtbilen før og efter skyderiet, og som kan hjælpe efterforskningen videre.

-  Vi søger vidner eller personer, som har kendskab til skyderiet. De må selvfølgelig meget gerne kontakte os på telefon 114, siger politikommissær hos Københavns Vestegns Politi, Hans Tonnesen.

- Når en bil på den måde holder i tomgang, og et vidne ser to mænd hoppe ind i bilen umiddelbart efter skyderiet, så er der meget, der tyder på, at det er vores gerningsmænd, siger Hans Tonnesen.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderiet på Claus Petersens Allé klokken 23.40 torsdag aften.

Den sorte VW Touran kørte ifølge vidnet fra stedet med slukkede lygter og i høj fart i sydvestlig retning ad Sognegårds Allé, hvorefter den svingede til højre ad Biblioteksvej.

Ifølge politiet blev det 32-årige offer bragt i bil til Hvidovre Hospital kort efter skudepisoden af nogle bekendte. De smider ham af foran hospitalet.

Annonce:

- Han er stabil, men skal selvfølgelig opereres for sine skader. Vi har ikke haft mulighed for at tale nærmere med ham på nuværende tidspunkt, siger Hans Tonnesen.

 

Skyderiet et det andet i denne uge og endnu et tilfælde i en række skyderier på den Københavnske Vestegn. Senest blev der natten til torsdag affyret en adskillige skud foran boligkomplekset Ågården i Ishøj.

Politiet undersøger nu, om den nye skudepisode trækker tråde til andre lignende episoder.

- Vi efterforsker bredt, men på nuværende tidspunkt kan vi ikke sige, om det her har en relation til noget andet, siger Hans Tonnesen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: