Politiet undersøger vanvittig overhaling ved Horsens

Sydøstjyllands Politi har som mange andre set videoen af en lastbilchaufførs yderst ulovlige overhaling ved Horsens forrige uge. De er nu gået ind i sagen

I disse dage deles en vanvittig overhaling af en lastbilschauffør. I videoen kan man se, hvordan en lastbil, under en en overhaling, bliver fanget på den forkerte side af et helleanlæg.

Siden den er blevet delt vidt og bredt er Sydøstjyllands Politi gået ind i sagen.

- Jeg kan bekræfte, at Sydøstjyllands Politi undersøger, om der er grundlag for at indlede efterforskning i anledning af den omtalte video, fortæller kommunikationschef Ulla Kaspersen over for TV2.

'Min chauffør havde overblikket'
Til TV2 oplyser Steffen Ludvigsen, at politiet har været forbi for at afhøre chaufføren. Han vil skyde på, at hans ansatte højst sandsynligt ender med et bødeforlæg og et enkelt eller to klip i kortet.

Ligeledes har vognmanden også fået set videoen af den hasarderede overhaling. I første omgang lægger han sig fladt ned.

- Min chauffør kørte med hovedet oppe i røven. Andet er der ikke at sige til det, siger Steffen Ludvigsen til TV2, der dog ikke har valgt at give chaufføren en fyreseddel.

Vognmanden har ligeledes set filmen og tager til dels sin chauffør i forsvar.

- Jeg vil sige, at min chauffør har overblik over situationen, da han trækker ud og kører om helleanlægget. Man skal tænke på, at en lastbilschauffør siddet med godt overblik oppe i førerhuset og derfor har bedre grundlag for at træffe den slags beslutninger.

'Jeg ville gøre det igen'
Ekstra Bladet har prøvet at komme i kontakt med manden bag filmen Asbjørn Vester, men han har ikke ønsket at udtale sig. Til TV2 Østjylland fortæller han om episoden.

- Allerede fra da vi var kørt af motorvejen, kunne jeg følge ham i bagspejlet og se, at han virkelig ville fremad. Han kørte konstant op i røven på mig, og jeg tænkte, hvad er det da for en idiot, fortalte han i mandags til TV2 Østjylland.

Delingen af videoen har affødt en masse reaktioner og kommentarer fra folk. Nogle har endda sendt ham private beskeder og skældt ud over, at han valgte at optage og dele videoen.

- Jeg har ikke fortrudt, at jeg har lagt den video op. Hvis den slags skete i dag, ville jeg gøre det igen, fortæller Asbjørn Vester.