Politiet undersøger viral video

Københavns Politi er i færd med at undersøge en video, der er gået viralt på sociale medier

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

I løbet af lørdag har en video floreret i stor stil på flere sociale medier, hvor man ser et optrin i en lejlighed mellem en ung mand og en politibetjent.

Ekstra Bladet er bekendt med videoen, som er blevet sendt til redaktionen af utallige læsere dagen igennem.

Københavns Politi oplyser til Ekstra Bladet, at de er i færd med at undersøge, hvad der er sket.

- Københavns Politi er bekendt med videoen. Vi er ved at undersøge, hvad der er sket. Herunder også hvad der er gået forud, siger vicepolitiinspektør Jesper Bangsgaard til Ekstra Bladet.

Stort set samme melding har politiet netop skrevet på Twitter lørdag aften:

'Københavns Politi er bekendt med, at der på sociale medier florerer en video med en af vores betjente. Vi er nu ved at undersøge, hvad der præcis er sket, herunder også hvad der er gået forud. Vi har ikke yderligere pt.'

Retsordfører prikker til ministeren
Kristian Hegaard, retsordfører og folketingsmedlem for Radikale Venstre, har lørdag aften bedt justitsminister Nick Hækkerup om en redegørelse for episoden.

- Det ser meget voldsomt ud i videoen, og derfor synes jeg det er på sin plads at få en redegørelse fra ministeren, siger Kristian Hegaard til Ekstra Bladet.

Kristian Hegaard oplyser, at han endnu ikke har fået respons på sin forespørgsel.

- Vi ved ikke, om der er gået noget forud. Derfor er det i alles interesse at få en redegørelse, for jeg tror der er mange, der er stærkt forundrede, siger han.

Ekstra Bladet følger sagen...