Annonce:
Annonce:

Politiet: Vi har ikke opgivet at finde Emilie i live

17-årige Emilie har været forsvundet siden søndag morgen. Politiet fortsætter jagten

17-årige Emilie fra Korsør er fortsat savnet, og politiet forsøger at indkredse hendes færden. Foto: Privat
17-årige Emilie fra Korsør er fortsat savnet, og politiet forsøger at indkredse hendes færden. Foto: Privat
Annonce:
Følg Krimi

Ikke siden søndag morgen klokken 4 har 17-årige Emilie fra Korsør givet sikre livstegn fra sig.

Det har siden da ført til en massiv eftersøgning, hvor både politiet og frivillige har ledt efter teenageren, som forsvandt efter hun havde taget afsked med to veninder på Korsør Station, efter de havde været i byen sammen i Slagelse.

Onsdag førte nye spor til, at politiet målrettede efterforskningen til et område i nærheden af havnen i Korsør, hvor de forsøgte at finde vidner, der måtte have befundet sig i området mellem 04.45 og 05.30.

Annonce:

- Vi har fået nogle henvendelser på den efterlysning, vi sendte ud i går, og det arbejder vi på her i formiddag, hvor vi prøver at klarlægge, om der er noget af det, der ser interessant ud, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at det er folk, der har været i området på det pågældende tidspunkt, der har henvendt sig, og som politiet nu skal tale nærmere med.

Vil fastlægge færden
Politiet har ikke lagt sig fast på, hvor Emilie kan have befundet sig op til sin forsvinden, men de håber nu at kunne komme nærmere, hvorvidt hun har været i området omkring havnen, som ligger på vejen mellem Korsør Station og hendes hjem i det centrale Korsør.

- Det er vigtigt for os at klarlægge, hvor hun sidst er set, og hvem hun er set sammen med. Og det er simpelthen et led i det, at vi stadig søger vidner. Vi vil ikke lægge os fuldstændig fast på noget, men der er set en kvinde i området, hvis signalement passer på hendes, siger Søren Ravn-Nielsen.

Den 17-årige Emilie har ifølge familien ikke tidligere været forsvundet over en længere periode. Foto: Privat
Den 17-årige Emilie har ifølge familien ikke tidligere været forsvundet over en længere periode. Foto: Privat
 

Annonce:

Sandsynligheden mindskes
Vicepolitiinspektøren fortalte onsdag, at politiet arbejder ud fra en formodning om, at der er sket en ulykke eller en forbrydelse. Men det betyder ikke, at man har opgivet håbet, understreger han.

- Vi håber stadig på at finde hende i live. Der er også den tredje mulighed, at hun har valgt at være alene fra sine opgivelser i en periode. Det er klart, at jo længere tid, der går, desto mindre er sandsynligheden også for, at det er den retning, sagen tager. Men det er alt for tidligt at konkludere på den del af det, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet havde tidligere arbejdet med en mulighed for, at Emilie kunne være gået tilbage til Korsør Station for at tage til København, men overvågningsbillederne fra Korsør Station og andre stationer på Sjælland gav ikke noget, der indikerede noget i den retning. Til gengæld har politiet både set Emilie på Slagelse Station med retning mod toget til Korsør, samt på Korsør Station i retning væk fra toget.

Dette billede viser Emilie på Slagelse Station inden hun tog toget til Korsør. POLITIFOTO
Dette billede viser Emilie på Slagelse Station inden hun tog toget til Korsør. POLITIFOTO
 

Annonce:

Emilie er 168 centimeter høj, beskrives som almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet trøje med v-hals, lyseblå tætsiddende jeans og mørkeblå sko med en lys stribe. Derudover bar hun en mørkegrå taske.

Politiet modtager mange henvendelser fra folk omkring den 17-årige piges forsvinden, men er stadig interesseret i at høre fra folk, der kan hjælpe med yderligere oplysninger.

Har man oplysninger i sagen, kan man ringe til politiet på telefon 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: