Politiets frygt bekræftet: Endnu en person har taget farligt stof

Udover to 15-årige har endnu en person fået en voldsom reaktion på det MDMA, som er blevet solgt af en ung mand fra Næstved i weekenden

Endnu en person har købt og indtaget det farlige stof MDMA, som Sydsjællands og Lolland Falsters Politi i weekenden advarede om.

Det bekræfter politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi over for Ekstra Bladet.

- Der er har været en ganske kraftig reaktion hos den pågældende person. Personen har ikke været indlagt, men pågældende har mærket på egen krop, hvor stærkt stoffet er, siger politidirektøren.

Han fortæller, at den påvirkede person er bosat i Næstved, og at personen har købt stoffet i byen. De to 15-årige drenge, som fredag blev indlagt på grund af indtagelse af stoffet, er fra Haslev.

Kim Kliver oplyser, at politiet ikke er bekendt med, at andre er indlagt eller har været i kontakt med sundhedsvæsnet efter at have indtaget stoffet MDMA.

- Det har vi ingen oplysninger om, siger han.

I fredags kom det frem, at en mand havde solgt det farlige narkotika stof MDMA til to 15-årige drenge på gaden i Haslev, da de var på vej hjem fra skole.

De blev begge indlagt på hospitalet, og den ene er fortsat i koma, oplyser Kim Kliver.

Politiet var ude i weekenden og advarer om stoffet, da man frygtede flere kunne have købt det. Den frygt er nu bekræftet.

Ung mand anholdt
En yngre mand blev søndag anholdt og sigtet for at have solgt narkotika til to 15-årige drenge. Han er desuden sigtet for at forvolde fare for andres liv.

Han bliver senere i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Næstved. Ekstra Bladet har været i kontakt med anklagemyndigheden, som fortæller, at de kræver lukkede døre.

Politiet anholdt lørdag en anden mand i sagen, men han er løsladt efter afhøring. Hans rolle menes at være selve salget til de unge, mens den nu anholdte menes at være den egentlige bagmand i sagen. Der er tale om en 17-årig dreng.

Kim Kliver opfordrer alle forældre til at tage en snak med deres børn om, hvor farlige stofferne kan være.

- Man risikerer altså at ende på samme måde som de her to unge mennesker. Og det er virkelig ikke noget, som man skal ønske, siger han til TV2 Øst.