Politiets frygt: Syv-årig pige muligt offer

63-årige Peter Frederiksen var i besiddelse af billede, hvor et syv-otte årigt barn blev omskåret og en video af en kvinde, der bliver lemlæstet

Politiets frygt: Syv-årig pige muligt offer

Peter Frederiksen konfronteres her af Ekstra Bladet under ransagningen af hans våbenbutik mandag. (Foto: Anthon Unger/redigering: Mikkel Cramon)

BLOEMFONTEIN, SYDAFRIKA (Ekstra Bladet): En kun syv- eller otteårig pige er blandt de formodede ofre, den 63-årige dansker Peter Frederiksen ifølge sydafrikansk politi skulle have været med til at omskære.

Det oplyser efterforsker i sagen, Lynda Steyn tirsdag morgen til Ekstra Bladet.

Efter en nærmere gennemgang af de hundredvis af fotos, der blev fundet ved ransagningen af danskerens hjem i torsdags, har man fundet foruroligende nyt.

- Vi har konfiskeret et billede hos den 63-årige mand, der viser et barn på syv eller otte år. Barnet er nøgent og på billedet kan man se, at barnets kønsdele bliver spredt, mens barnet bliver skåret i, uddyber Lynda Steyn om det forfærdelige fotografi.

Det er uvist, hvorvidt danskeren fører kniven eller blot er tilstede ved omskæringen.

Der blev desuden også fundet en mobiltelefon med en video af en kvinde, der bliver lemlæstet.

Skræk-dansker indrømmer: Kønsdele har ligget i min fryser i årevis

Billeder og bøger
I går var Ekstra Bladet med, da politiet med Lynda Steyn i spidsen ransagede danskerens våbenbutik i Bloemfontein.

Mens Ekstra Bladet var til stede, fandt politiet flere interessante ting, som man konfiskerede. Blandt andet fandt man mellem nogle dokumenter et nærbillede af en eller flere afskårne kvindelige kønsdele. Samtidig fandt man en side fra en svensk bog, hvor der i ord og billeder beskrives, hvordan man udfører en omskæring.

Danskeren sidder foreløbigt fængslet i Bloemfontein frem til 28. september, hvor retten igen skal tage stilling til hans sag.

Imens fortsætter politiets efterforskning, der lige nu drejer sig om at identificere ofrene til de mange kønsdele, der blev fundet i danskerens fryser i forbindelse med torsdagens ransagning.

Skrækdansker: Her finder politiet nye beviser

Ekstra Bladet følger sagen…