Politiets mistanke i rockerdrab: Ligdele fragtet væk i IKEA-poser

Politiet efterlyser vidner, der har set mistænkelig adfærd eller særligt personer, som kan have slæbt på tunge Ikea-poser

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
Følg Krimi

I forbindelse med efterforskningen af drabet på en 25-årig mand og fundet af hans lig ved Orchidevej i Albertslund i går, beder Københavns Vestegns Politi fortsat om hjælp fra offentligheden.

I en pressemeddelelse efterlyser Vestegnens Politi lige nu borgere, der har set mistænkelig adfærd ved Hedeparken 179 i Ballerup eller ved Orchidevej i Albertslund siden mandag den 29. august.


Det er en pose i stil med denne, som politiet mener er blevet brugt til at fragte ligdelene af den 25-årige væk. Foto: Vestegnens Politi

Blå IKEA-poser
'Særligt beder vi borgere, der har set mistænkelige adfærd med blå IKEA-poser i de omtalte områder den sidste uge, om at henvende sig. Det kan være observationer af personer, der har båret tunge IKEA-poser på en mistænkelig måde eller på et usædvanligt tidspunkt af døgnet', lyder det i pressemeddelsen. 

Fundet parteret i skov: Derfor blev rocker myrdet

Liget af det 25-årige Satudarah-medlem, Kevin Andersen, blev fundet i går formiddags i et skovområde mellem Albertslund og Ballerup. Stedet ligger blot to kilometer fra den lejlighed i Hedeparken i Ballerup, som menes at være gerningssted for drabet.

- Ud fra efterforskningen kan vi fastslå, at der er blevet brugt IKEA-poser i forbindelse med transport af liget. Derfor hører vi gerne fra borgere, der kan have set noget i den forbindelse, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Dræbt rocker hyldes af bandebrødre

To mænd er varetægtsfængslet i den makabre sag om mishandling, frihedsberøvelse og drab. De nægter sig skyldige.

Politi og militærdykkere er i dag igen til stede i det skovområde, hvor liget af den 25-årige blev fundet. Ekstra Bladets journalist på stedet oplyser, at dykkerne undersøger en sø tæt ved Orchidevej i Albertslund.

Ellers er der på stedet ikke yderligere tegn på gårsdagens voldsomme fund. Der er hverken lagt blomster eller lys, ligesom findestedet ikke længere er afspærret.  

Kan du hjælpe i denne sag, sidder København Vestegns Politi klar ved telefonerne på 43861448

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.