Popband styrtede 25 meter ned og døde: Her er deres sidste billede

Popbandet Viola Beach blev igår udslettet, da da en bil kørte ud over en motorvejsbro i Sverige og faldt ca. 25 meter ned i en kanal. Se deres sidste billede med bilen her

Her kan du se optagelser fra ulykkestedet. Video: Aftonbladet
Følg Krimi

Det britiske popband Viola Beach nærmede sig et gennembrud, da de spillede deres første store koncert udenfor Storbritannien lørdag aften.

Men kort efter blev bandet udslettet, da deres bil kørte ud over en motorvejsbro og landede i en kanal ved byen Södertälje i nærheden af Stockholm, Sverige.

Fem mennesker mistede livet, men fredag aften postede bandet et billede af den bil, der endte med at koste dem livet. Her var de klar til at spille i Norköping og lagde derfor et billede op fra køreturen.

Artiklen fortsætter under billedet

De fem dræbte er guitarist og sanger Kris Leonard, guitarist River Reeves, bassist Tomas Lowe og trommeslager Jack Dakin samt deres manager, der ifølge Daily Mirror hedder Craig Tarry.

Britisk band: Døde få timer efter deres første store koncert i udlandet

Ulykken skete omkring klokken 02.30 natten til lørdag, da bilen kørte igennem en barriere og ud over en bro. Broen var angiveligt ved at lukke, efter at den havde været åben for at lade et skib sejle igennem.

Bilen styrtede omkring 25 meter ned i en kanal, hvor dykkere senere fandt de dræbte. Britiske myndigheder har bekræftet, at fem britiske statsborgere mistede livet i ulykken.

Hyldes af storklub
Manageren, Craig Tarry, var efter sigende stor fan af fodboldklubben Manchester City, der spiller topkamp i Premier League søndag eftermiddag. Derfor har de lyseblå fra Manchester valgt af hylde de afdøde.

Inden kampen bliver der holdt et minuts applaus for de dræbte.

Bil styrtede ned i svensk kanal: Ofre var britisk pop-band  

Bandet havde inden ulykken spillet koncert i byen Norrköping - ifølge den svenske avis Aftonbladet var det på festivalen 'Where's the music'.

Festival-arrangør Folkert Koopmans modtog lørdag beskeden om dødsulykken. Han siger, at de afventer en officiel bekræftelse om band-medlemmernes død, før de går ud med en pressemeddelelse.  Men han siger til Aftonbladet:

- Desværre lader den tragiske hændelse, hvor fire bandmedlemmer og deres manager døde, til at være sand. Det er forfærdeligt. En ufattelig tragedie, siger han og fortæller, at han så bandet give koncert fredag aften.

Artiklen fortsætter under billedet

Kørte meget hurtigt
Ifølge et vidne, som Aftonbladet har talt med, kørte ulykkesbilen i høj hastighed forbi de biler, der ventede på, at broen skulle være klar til at køre over.

- Man kørte mindst 70/80 km/t. Det er ret hurtigt, når vi andre holdt stille, siger Johnny Alexandersson til Aftonbladet.

Han hørte et højt brag, da bilen kørte ind i en af bommene ved broen.

- Så forsvandt bilen. Mange blev naturligvis chokerede over det her, siger øjenvidnet.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby