Professor tvang eks-studerende til at spise afføring

En grotesk sag om mishandling har set dagens lys i Sydkorea

(Foto: Modelfoto/Colourbox)
(Foto: Modelfoto/Colourbox)

En sydkoreansk professor er tirsdag blevet anholdt i en grotesk sag, hvor en tidligere studerende blandt andet er blevet tvunget til at spise afføring.

Det oplyser politiet i byen Seongnam Jungwon syd for hovedstaden Seoul ifølge nyhedsbureauet AP.

Ifølge politiet startede mishandlingen af den tidligere studerende i 2013, da han arbejdede for professorens non-profit-organisation.

Her havde professoren sammen med tre andre medarbejdere, der også alle var tidligere studerende, banket ofret med baseballbat og andre våben på grund af det, de selv kaldte professionelle fejltagelser og vedkommendes svage karakter.

Spiste lort 16 gange
Derudover havde gerningsmændene placeret en plastikpose over hovedet på ham og sprøjtet peberspray på ham. Desuden havde de i 16 tilfælde tvunget ham til at spise deres afføring og drikke deres urin fra plastikflasker.

Og uhyrlighederne stopper ikke der for den tidligere studerende, som politiet kalder for en 'moderne slave'.

Således tvang professoren ham også til at arbejde på en restaurant, hvorefter professoren stjal hans løn. Politiet blev opmærksomme på den groteske mishandling efter en henvendelse fra en anden medarbejder fra restauranten.

Fandt sig i ydmygelser
Angiveligt skulle offeret have fundet sig i ydmygelserne, fordi han håbede på, at professoren kunne hjælpe ham til selv at blive professor.

Ud over professoren er to af de medskyldige blevet anholdt, oplyser politiet, som ikke har offentliggjort nærmere information om identiteten på hverken offeret eller gerningsmændene.