Råber efter ung kvinde: Så skyder kæresten ham

En 22-årige mand er blevet skudt, fordi han råbte efter en ung kvinde. Kvindens kæreste blev så jaloux, at han hev en pistol op af hendes taske og trykkede på aftrækkeren. Se episoden i videoen herunder

Video: New York Politi
Følg Krimi

Jalousi er en grim ting. Specielt, hvis man har temperament og er i besiddelse af en pistol! For en 22årig amerikaner var det nær gået galt, da han den 4. juli befandt sig i Brooklyn, New York.

Siddende i sin bil observer manden, hvad, han tilsyneladende mener, er en meget lækker dame, gå over vejen, og han vælger at udtrykke sig ved at råbe efter hende. Men, hvad den 22årige ikke ved, er, at kvinden er sammen med sin kæreste, og kæresten bryder sig ikke om flirten.

Kæresten reagerer prompte og skyder mod den 22-årige bilist, der desværre bliver ramt i brystet. Det skriver Dailymail.

Vred bilist sender talrige slag gennem bilrude

Politi jagter gerningsmand
Politiet i New York er nu på jagt efter kæresteparret, der blev fanget på overvågningskamera. I videoen ser man, hvordan kæresten til den unge kvinde hiver pistolen op af hendes taske og skyder efter den 22-årige i bilen.

Gerningsmanden er klædt i en blå hættetrøje, beigefarvede bukser og hvide sneaks. Politiet håber, at offentliggørelsen af videoen kan hjælpe med at få identificeret manden.

Ifølge New York Politi er offeret, den 22årige mand, indlagt men uden for livsfare.

Se den uhyggelige episode i videoen øverst i artiklen

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale
LIGE NU