Rapper om LTF-video: Det var et baghold

Dansk rapper tager bladet fra munden, efter voldsom video blev delt på sociale medier

Flere LTF-symboler indgår i den voldsomme video. Foto: Jakob Jørgensen
Flere LTF-symboler indgår i den voldsomme video. Foto: Jakob Jørgensen

Den danske rapper Carmon, med det borgerlige navn Julian Carmona Laursen, reagerer nu på den voldsomme video, som tirsdag har floreret på de sociale medier.

Videoen viser den unge rapper tilbageholdt mod sin vilje, mens en eller flere personer udsætter ham for grov mishandling.

'Hva så alle sammen. Man kan ikke løbe fra sandheden, så lad os forholde os til den. Det. I ser i den video, er ikke en kidnapning, men et baghold - og baghold kan kun laves, hvis der er tillid iblandt folk,' skriver rapperen i en story på Instagram.

'Føler ikke jeg har grund til at forklare mig mere end det her, for det I ser i videoen, er hvad der sker. Ik mer eller mindre,' slutter rapperen sit opslag.

Ekstra Bladet er i besiddelse af dele af videoen. Her ses rapperen sidde med afklædt overkrop og bagbundet i en stol med et stykke stof bundet om hovedet, så han ikke kan se. Rummet er anonymt og tilsyneladende uden vinduer.

I videoen indgår der flere LTF-håndtegn, ligesom et logo fra den forbudte bande bliver vist flere gange i det 30 sekunder lange klip.

Undervejs bliver han slået, truet med kniv og får på et tidspunkt også en håndøkse sat for struben.

Ekstra Bladet har i forbindelse med sagen forsøgt at få en uddybende kommentar fra Carmon. Den unge rapper, der er vokset op i Nivå, var ifølge Ekstra Bladets oplysninger tidligere selv en del af den forbudte bande.

LTF-video: Dansk rapper mishandlet og holdt fanget

Episoden på videoen fandt ifølge oplysninger til Ekstra Bladet sted i Vanløse i midten af september. På videoen bliver der spurgt til rapperens navn, hvorefter han siger sit navn, og hvor han er fra.

- Det her det sker, når man snakker med personer. Når man ikke kan få fat i de små sorte kakerlakker, der gemmer sig i kældere, så må man tage fat i dem, man må tage fat i, siger en stemme på videoen, der er forvrænget.

Sæt lyd på Bandeland

Bandeland er Ekstra Bladets nye podcastserie af samme navn. Første sæson går bag en af Danmarks mest berygtede bander, Loyal to Familia.

Du kan gratis lytte til alle afsnit i serien her:
Læs mere på bandeland.dk.

Videoens autenticitet bliver nu undersøgt af Nordsjællands Politi.

Her bekræftes det, at man er bekendt med sagen. I den forbindelse undersøges det blandt andet, hvor og hvornår hændelsen har fundet sted.

- Nordsjællands Politi har haft kontakt til personen i videoen, og der er ikke tale om et forhold, der er sket inden for de seneste dage, lyder det fra politiet, siger efterforskningsleder Morten K. Pedersen til Ekstra Bladet.

Politiet oplyser ligeledes, at det fortsat er uafklaret, om forholdet har en direkte forbindelse til bandemiljøet.

- Men det indgår i efterforskningen, siger Morten K. Pedersen.

Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke kommentere sagen yderligere.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter